Home / Favorieten / Party Look + WINACTIE | Choke it up

Party Look + WINACTIE | Choke it up

Hi meiden!

Het is alweer een paar dagen geleden sinds de laatste winactie, dus ik vond het wel tijd voor een nieuwe! Dit keer kunnen jullie wat anders winnen dan een muts of shoptegoed: namelijk een vette choker! Chokers zijn nog steeds dé trend van 2016 en ik ben benieuwd of we ook 2017 nog massaal met zo’n strak bandje om onze nek rond zullen paraderen. Één van jullie in elk geval wel, want jij kunt er dus eentje winnen!

Linksboven zie je de chokers die ik bedoel, een tattoo choker een een exemplaar van velvet met een hanger. De tattoo chokers zijn al jaren geleden als grote trend ontstaan en zijn daarna ook jaren ‘not done’ geweest. Nu zijn ze weer helemaal hip en te dragen bij een casual of party outfit!

Toch ga ik liever voor die eronder, een mooie choker van black velvet. De hamsa hanger eraan maakt dat het geen ‘halsbandchoker’ wordt en dat vind ik mooi!

Heb je op de rechter foto ook de ringetjes gezien? Zooooo lovely! De ringetjes zijn van Label Kiki en zijn gemaakt van echt zilver. Zo mooi en werkelijk overal bij te dragen. Heb je een sollicitatiegesprek? Een date? Een tof feestje? Deze ringen maken élke outfit mooier!

Op de foto heeeelemaal bovenaan én op deze foto spot je ze: mijn mega toffe bali hoops oorbellen! De kleine ringetjes zijn terug van weggeweest en zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Zo vet! Deze zijn zilver en verkrijgbaar bij een van mijn favo shops: By Caitlin.

Zoals ik hierboven al zei, jij kunt kans maken op een vette choker bij Jewelry By Celine! Meedoen kan via Instagram. Wil je precies weten hoe? Kijk dan snel op @ladyjewelry.nl of @jewelrybyceline op Intagram.

Liefs, Joy ennnn Edith natuurlijk!

Items van de partylook:
* Chokers: Jewelry by Celine
* Zilveren ringetjes: Label Kiki
* Hoops oorbellen: By Caitlin

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.