Home / Favorieten / Party Look | My Pre X-MAS Party

Party Look | My Pre X-MAS Party

Hi Party People!

‘Het leven is een feestje, maar je moet zelf de slingers ophangen!’ Die wijsheid heb ik voor een keertje heel serieus genomen en ik heb letterlijk slingers om mezelf heen gedrapeerd. Met alle ellende die om ons heen plaatsvindt, dicht bij en ver van ons weg, is het belangrijk ook te blijven focussen op wat je juist wél happy maakt. Hoewel ik dat dus van belang vind, ben ik nog meer van mening dat we altijd moeten blijven denken om anderen en dat we het leed in de wereld niet mogen wegslaan uit ons wereldbeeld. Helaas ís dit het wereldbeeld: derdewereldlanden, honger, oorlog, maar aan de andere kant de welvaart in de westerse wereld én nu natuurlijk de voorbereidingen voor Kerstmis.

Kerstmis staat voor mij in het teken van gezelligheid, samenzijn en lekker eten (hmmm!), maar ook denk ik tijdens die dagen extra aan hoeveel geluk ik in mijn leven heb en hoezeer we dat mogen waarderen. Daarnaast ben ik tijdens Kerstmis natuurlijk ook bezig met wat ik aan moet trekken. Want hey, groen of zwart? Jurkje of broek? Twee kettinkjes of alleen oorbellen? Dit soort luxeproblemen komen vooral tijdens de feestdagen bij mij opzetten… Voor vandaag heb ik dan ook een look voor jullie klaarstaan met één van mijn favoriete jurkjes. In het groen. Met één kettinkje en de leukste armbandjes. Kijk je mee?

Pre XMAS Party Look 2
JEVZ6277-als-slim-object1.png

Om in Pre X-MAS sferen te komen, heb ik de serpentine er maar bij gepakt! Geen gekleurde zoals gebruikt wordt tijdens carnaval, maar glimmend gouden! Deze passen perfect bij mijn gouden sieraden en natuurlijk ook bij de goud met zilveren decoratie achter mij.

JEVZ6274-als-slim-object1

Het lijken misschien drie armbandjes, maar stiekem zijn de eerste en de derde samen één armbandje. Ik vind het tof dat er twee heel verschillende structuren gebruikt zijn in één item: wat grover goud en heel subtiel goud met mooie kleurtjes. I love it! Dit item komt van Gifts by Yalou en de naam zegt het al… Daar kun je terecht voor de leukste cadeautjes. Zoek je dus nog iets leuks voor onder de kerstboom? Go shopping!

Pre X MAS Party collage

Dit kettinkje had ik al wat langer, maar ik heb het bewaard tot de Party Looks voor deze maand! Het is een gouden kettinkje dat ik mocht uitkiezen bij LinYoli, een webshop die nog niet zo lang bestaat. Je vindt er de leukste sieraden in goud en zilver, lekker subtiel en helemaal on trend! Leuk bij dit jurkje, maar natuurlijk ook bij een dichtgeknoopte blouse of juist op een grofgebreide trui. Keuzes, keuzes…

JOY_0786-als-slim-object1

Ik maakte mijn outfit af met ook wat armbandjes om mijn andere arm: wederom goud. Toevallig genoeg waren beide items versierd met een klavertje, terwijl ze van een andere webshop af komen. De zwarte armband is van Estilo Decoration, een ontzettend leuke webshop waar je van alles kunt vinden in allerlei stijlen en kleuren, maar altijd met goud als basiskleur. Door dit merkje ben ik de kleur goud ook veel meer gaan waarderen! Het gouden armbandje met groot klavertje vier is van Dear You, waar je de leukste sieraden kunt vinden in allerlei kleuren én ook in het zilver. Snel shoppen dus meiden, voor jouw perfecte Party Look!

 

Heb jij ook een favoriet jurkje in je kast hangen?

XOXO Joy

* Kettinkje: LinYoli
* Gouden armbandje + armbandje met gekleurde kraaltjes: Gifts by Yalou
* Gouden hexagon armbandje: By Caitlin
* Gouden armbandje klaver: Dear You
* Zwart met gouden armbandje: Estilo Decoration
* Jurkje: ZARA

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.