Home / Favorieten / Party Look | Golden Glamour Girl

Party Look | Golden Glamour Girl

Hey girls!

Hebben jullie een fijne start van jullie week gehad? Mooi. We zijn namelijk alweer bijna aangekomen bij het weekend: nog even door met school, werk, stages en wat al niet meer en dan mogen we morgen weer een feestje vieren! Of ga je gewoon vanavond op stap, lekker studentikoos? Ik moet helaas werken, maar heb voor vandaag wel een feestelijke look klaargezet. Nog een beetje in feeststemming met cadeautjes, want ik zit nog in verjaardagssferen! Golden Glamour Girl, dat vond ik wel leuk passen bij de gouden top die ik draag. I LOVE that top, oh enneh, die rok is ook heel tof! Zelf ontworpen door Sibel van SiSiCelem, hoe tof dat ik één van die exemplaren aan mocht hebben?!

Misschien is het leuk je eerst een klein beetje meer te vertellen over Sibels merk: SiSiCelem. Dit is een kledinglabel dat helemaal van haar is, gaaf toch?! Sibel ontwerpt kleding en zorgt ervoor dat de items uniek blijven. Van elk ontwerp zijn een aantal maten te verkrijgen, maar elke maat is er maar 3 keer. Zo heb je dus een écht collectors item in handen, ik hou ervan!
golden-glamour-girl-3

golden-glamour-girl

Zoals je ziet ben ik ook best goed in een beetje gek doen. Moet kunnen! Toch? 😉

golden-glamour-girl-1
golden-glamour-girllss
golden-glamour-girl

Bij de mooie sieraden die ik draag, zit er ook eentje die ik zelf gemaakt heb met materialen van Busy Beads! Dat is de armband met zwarte en witte kraaltjes en in het midden een grote zwarte steen. Het is dus een wikkelbandje, leuk toch? Binnenkort een DIY voor jullie, if you likeeee!

Ook zin gekregen om je gouden items weer uit de kast te halen en een feestje te vieren?

KUS, Joy

* Oorbellen met hangertje: Jaylaa Jewelry
* Oorbellenstuds sterretje: Your Fashion Finds
* Gouden ringetje: Dear You
* Gouden armbandje: By Caitlin
* Kralenarmbandje DIY: BusyBeads
* Rokje: SiSiCelem

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.