Home / PARTYLOOKS / Party Look | Glitter & Glamour

Party Look | Glitter & Glamour

Hey girls!

Hebben jullie gelezen dat Joy gister jarig was en een tatoeage heeft laten zetten? Ik ben echt zooo trots op d’r, wat een bikkel! En ik heb het resultaat al gezien, het is echt super mooi! Jullie zullen er vast snel iets van zien 🙂

Vandaag heb ik een echte glitter-glamour look voor jullie. En je herkent dit vast wel: je koopt iets in sale en je hebt precies gedaan wat je niet wilde: je laten beĂŻnvloeden door de korting. Je fantastische aanwinst (‘want weet je wel hĂłeveel geld ik daarmee heb bespaard!?!?’) hangt vervolgens maanden in de kast, omdat je geen idee hebt wanneer je het aan moet doen. Nou, precies dat is het verhaal achter dit glittertopje. Ooit gekocht in de sale (en ja… het was Ă©cht een geweldige afprijzing) en nooit aangehad. Toen ik mijn tas ging inpakken voor de photoshoot voor de 31 Picture Perfect Party Looks in december kwam ik deze top na maanden weer tegen. Eindelijk een gelegenheid waarbij ik het aankon doen (en na 5 minuten weer uit, jeeej). Maar, ik heb ontdekt dat ie perfect is voor de feestmaand! Lekker glitter en glamour in december mag het!

Your Fashion Finds
Your Fashion Finds

 

Ik heb de glitter top gecombineerd met sieraden van Your Fashion Finds. De pastel kleurtjes die bij dit toffe merkje altijd naar voren komen, passen perfect bij de opvallende metalic-uitstraling van de top. Ik ben echt weg van de choker. Die is ontworpen door Lisa van Your Fashion Finds, net als de armbandjes. Het ringetje geeft een leuk detail: simpel en elegant. Eigenlijk draag ik helemaal niet vaak een staart en dat is ook niet een hairdo waar ik meteen aan denk bij een feestelijke outfit. Toch vind ik het bij deze look juist wel mooi, zo komt de aandacht meer op de toffe choker te liggen (en dat verdient ie!). Love it!

 

Your Fashion Finds

Your Fashion Finds

Your Fashion Finds Collection

 

Wat vinden jullie van deze Party Looks met de beauties van Your Fashion Finds?

Dikke kus! Edith

Items van de look:

*Bar Ring Gold | €8,95
*Choker YFF Collection | €9,95
*Armbandjes YFF Collection | €12,50 (per stuk)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.