Home / Favorieten / Party Look | Fashionable & Famous

Party Look | Fashionable & Famous

Hey ladies!

Hebben jullie al meegedaan aan de winactie van gisteren, waarbij je een choker van Jewelry by Celine kunt winnen? Nee? Snel doen! Vandaag geen winactie, maar wel twee andere items waarvan jullie sowieso vrolijk worden. Ik ben in het dagelijks leven niet zo van de shiny outfits, maar voor de feestdagen ben ik he-le-maal om! Kijk je mee naar welke shiny, glamour, famous and fashionable items ik aan heb voor deze look? 

Zoals je ziet is vooral de tas heeeel opvallend en glimmend! Deze tas is van het merk Fameuz en is door de creatieve eigenaresse zelf ontworpen en gemaakt. Het is een tote bag en daarmee zit je in 2016 al-tijd goed. Het zijn makkelijke tassen: ze zijn klein op te bergen, maar je kunt er IN heel veel opbergen. Moet je naar school? Prop je laptop erin? Dagje shoppen? Plek zat voor een portemonnee, flesje water, koeken en je telefoon. (Plek zat, is dat trouwens heel Brabants? ;))

Naast de glammy bag, draag ik ook glinsterende oorbelletjes. Die zijn van By Caitlin en zijn te verkrijgen in allerlei soorten en maten! Ik koos voor de kleine varianten. Een paar dat vrij simpel is, het andere paar met wat meer versiering. Zo kun je blijven combineren en een echte ear party creëren.

Zie je trouwens ook die blouse? Die glimt op het zakje al net zo lekker als mijn tas én mijn rok! De blouse is ontworpen door Sibel van SiSiCelem, dat toffe merk waarover Edith en ik je al vaker vertelden. Kijk eens op haar website voor meer toffe items: allemaal unieke exemplaren!

Ga jij ook voor glitter dit jaar? En wil jij fashionable & famous zijn? Ga dan voor die oh zo mooie tas van Fameuz, of kies een ander kleurtje. Die zijn er namelijk genoeg!

XOXO Joy

* Tas: Fameuz
* Blouse: SiSiCelem
* Oorbellen: By Caitlin

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.