Home / Favorieten / Party Look | B-B-Birthday Bow & Balloons!

Party Look | B-B-Birthday Bow & Balloons!

Hoi meiden!

Happy birthday to me, happy birthday to me! Ik ben vandaag jarig en ik ben 21 geworden: joehoeeee! Het is een spannende dag vandaag, want ik ga een tatoeage laten zetten. Een accessoire voor het leven, die ik na 5 jaar dromen eindelijk ga krijgen. Best persoonlijk, maar omdat we jullie ook graag een kijkje in ons leven geven, kon ik het niet achter houden! Hebben jullie tattoos? Misschien wel, misschien niet, maar jullie hebben zeker weten zin om een nieuwe look te gaan zien! Kijk je mee naar mijn verjaardagslook?

Het was best lastig, hoor. Een look maken die verjaardagswaardig is! Nu moet ik je eerlijk zeggen, op de avond van mijn feestje afgelopen zaterdag, heb ik naast de outfit van hieronder nog 6 setjes aangedaan. En weer uitgedaan. En weer iets anders gepast… Ik koos uiteindelijk voor een heel tof jurkje van Azuka, dat je hier ook nog gaat zien. Ik vind het vooral belangrijk dat de outfit een beetje feestelijk is én dat het lekker zit. Da’s wel zo fijn natuurlijk. Maareh, laten we eerst kijken naar mijn oorspronkelijke Picture Perfect Birthday Party Look!

picmonkey-collage

birthday-look3-1-3

birthday-looks-1

Haaaaapppppyyyyyy biiirthhhdaaaaayyyy! Op je 21e word je volwassen, zeggen ze. Daarom past dit strikje ook wel goed bij deze outfit, vond ik. Een strik staat voor feestelijk, maar ook voor serieus gedoe, nette pakken en echte banen. Vind ik dan. Ik combineerde daarom een stoere, strakke lederen rok met een mooi wit blouseje en een heel toffe ketting van LUZ Amsterdam, waar ik jullie al over vertelde in de blog over onze ontdekkingen op Flavourites. Deze ketting is limited edition, maar er zijn heel mooie tassen en andere lederen accessoires te vinden bij LUZ!

Niet alleen de strik, ook de sieraden zijn natuurlijk zorgvuldig uitgekozen. Ik wilde het simpel houden en koos daarom voor een zilveren horloge van CLUSE met mooie grijs lederen horlogeband. Daarbij pakte ik mijn (echt) zilveren armbandjes van Label Kiki, waarover je óók al meer hebt kunnen lezen in een blog van vorige week. Ik maakte mijn armparty af met een armband van Armcandy Bar met een toffe en toepasselijke quote: Choose to be happy! Tot slot nog wat mooie ringetjes, ook van Label Kiki en eentje met groene steen van May-Li Jewels. Zo tof!

Wat vind jij belangrijk aan je verjaardagsoutfit?

Ik ga een stukkie taart eten, KUS Joy!

* Ketting: LUZ Amsterdam
* Horloge: CLUSE via Brandfield
* Quote armband: Armcandy Bar
* Zilveren armbandjes: Label Kiki
* Zilveren ringetjes: Label Kiki 
* Zilver met groene ringetje: May-Li Jewels

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.