Home / Favorieten / Party Look | Another Style to Try

Party Look | Another Style to Try

Hey girlsssssss!

Vandaag een look waarvan ik groot fan ben, maar waarvan ik de foto’s helaas niet geweldig vond. Kan gebeuren natuurlijk: mijn blouse zat gewoon niet goed en helaas zag ik dat achteraf pas… Maar hey: in het echte leven (buiten photoshoots en glitter en glamour waaruit mijn leven natuurlijk volledig bestaat. Not!) zit je blouse ook niet altijd perfect, zit die ene pluk haar verkeerd voor je ogen en heb je je ene mouw net wat verder opgerold dan de andere. Perfect zijn kan natuurlijk niet en als je ook die dingen die niet altijd even goed zitten omarmt, word je daar vanzelf een mooier persoon van!

Genoeg wijze praat enzo, terug naar mijn outfit. Let dus lekker niet te veel op de boorden van mijn mooie en favoriete witte blouse. Nu iets minder favoriet, want de beste blousjes zitten áltijd goed. Dûh. Deze outfit bestaat uit een neplederen broek, de beruchte witte blouse én een jasje van SisiCelem. Super gaaf, want ook dit item is zelf ontworpen door de eigenaresse van het merk en is daarom maar in beperkte oplage gemaakt.  

Ik draag bij deze outfit heel fijne, mooie gouden ringetjes en een tof armbandje van Dear You. Ik houd van goud (dat rijmt) en daarom ben ik hier ontzettend fan van! Op de foto boven die hierboven zie je nóg een ringetje dat wat minder subtiel is, maar minstens zo leuk! Dit is een dromenvangertje van het merk Gifts by Yalou en ik vind het ontzettend leuk. De veertjes hangen namelijk los en dat maakt het speels en net even anders dan anders!

Waar komt deze groene foto ineens vandaan?! Tja, die maakte ik omdat mijn opa een mooi kerststuk gemaakt had en dat stond bij ons thuis. Ik legde deze ketting van Blue Lemonn erin en maakte deze foto. Zo leuk dat die stekeltjes van de plant erdoorheen komen, zo zie je ook meteen dat dit hangertje aan deze choker hol is: leuk!

Houd jij van gouden ringetjes? En vind je dat dat te combineren is met een zilvergoudzwart kettinkje?

Liefs! X

* Jasje: SisiCelem
* Hartjesring: Dear You
* Bolletjesring: Dear You
* Dromenvangerring: Gifts by Yalou
* Choker: Blue Lemonn

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.