Home / PARTYLOOKS / Our Partylook 1st Christmasday! + WINACTIE beadbox

Our Partylook 1st Christmasday! + WINACTIE beadbox

Lieve girls,

Het is zover: KERST! Dé dag om te stralen in je allermooiste outfit. Vandaag laten wij jullie uiteraard zien wat wij op deze eerste kerstdag dragen! Ennnn we hebben een leuke winactie voor jullie, want bij kerst horen natuurlijk cadeautjes!  🙂

Edith: Merry Christmas girls! Vandaag draag ik een simpel zwart leather look jurkje. Ik heb getwijfeld, maar ben uiteindelijk toch voor een zwart jurkje op deze feestelijke dag gegaan! Zwart blijf ik gewoon heel mooi en chique vinden.

De finishing touch van de look zit um, hoe kan het ook anders, in de sieraden! Ik draag een subtiele choker van Blue Lemon Jewelry. Het goudkleurige rondje vind ik echt een mooi detail! Zo tof dat er zo veel verschillende soorten chokers zijn, zo is er voor elke look wel een (of meerdere!) perfect-match.

Omdat de choker een gouden bedeltje heeft, ben ik ook voor een goud ringetje en gouden armbandjes gegaan. Het ringetje is van Your Fashion Finds en is mooi minimalistisch, maar zeker een eyecatcher: love it!

Bij deze look draag ik een gouden quote armband én een van deze twee leukerds van BeadBox. En speciaal omdat het Kerst is, geven wij twee van deze leuke weefarmbandjes weg! Eentje voor jou en eentje voor een lieve vriendin/moeder/zusje/nichtje. Wil jij kans maken?? Check onze Instagram of Facebook

Joy draagt op eerste kerstdag haar ontzettend toffe jurkje uit de Party Collection van AZUKA! Lipstick, champagne, stilettos, chocolate & diamond én wat een beauty is het ook! Joy heeft haar jurkje gecombineerd met super mooie ringetjes van May-Li Jewels!

 

 

Veeeel liefs, Edith & Joy

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.