Home / DIY / Oorbellen opbergen | DIY

Oorbellen opbergen | DIY

Ik hou wel van een beetje knutselen. En toen ik van de week gek werd van alle rond slingerende oorbellen, werd het tijd om daar iets aan te gaan doen! Dus laten we gaan DIYen.

oorbellen
Voor deze DIY hebben we helemaal niet zoveel nodig. Je hebt nodig iets van een stevige stof (of een dunne stof met kurk erachter kan ook!) en een leeg fotolijstje. Ik koos voor een dieper lijstje van de Ikea omdat je zo geen uitstekende pinnetjes hebt aan de achterkant. Verder heb je nodig een schaar en lijm. Het liefste speciale lijm voor hout en textiel maar ik heb seconde lijm gebruikt. Gebruik je liever geen lijm dan kan je hem ook vast maken met kleine nageltjes en een hamer.

oorbellen
Leg de lijst zonder voor en achterkant op je stof en maak lijnen rond om de lijst. Niet er tegen aan, het werkt het fijnste als je wat meer ruimte over hebt om te lijmen. Ben je klaar met het trekken van de lijnen, dan knip je hem uit. Pas nu even in de lijst hoe die het beste zit voor je gaat lijmen! Het is namelijk zonde als die niet helemaal goed zit. Klaar om te gaan lijmen? Oké, breng nu lijm aan, aan één kant. Ja echt een kant want als je alle kanten al gaat lijmen is het droog voor je, je stof goed hebt. Leg de stof goed op de gelijmde plek en houdt het vast tot het droog is zo kan je beter trekken aan de stof om hem strak te trekken.

Herhaal de stap van het lijmen tot die vast zit. Als die vast zit is het tijd om je oorbellen er in te pinnen!

oorbellen
Dit zijn niet al mijn oorbellen maar een kleine collectie die ik mooi bij elkaar vond staan. Zo is het gelijk een klein beetje decoratie om neer te zetten!

oorbellen
Voor wie zich afvraagt wat voor een stof ik heb gebruikt, Dit komt van een kussensloop af. Het is een beetje van die teddyberen stof. Volgens mij was de kussensloop rond de 1€ bij de action.

Hoe berg jij je oorbellen op?

Liefs, Lotte

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.