Home / PARTYLOOKS / One of my favorites & WINACTIE! <3

One of my favorites & WINACTIE! <3

Hey Party Girls!

It’s weeeeekend and I LOVE IT! Soms ben je daar zó erg aan toe, dat was bij mij deze week het geval. Maar gelukkig is mijn enthousiasme altijd aanwezig, hoe druk ik heb ook heb. Dus… ik ben super excited om jullie vandaag deze toffe look te mogen laten zien. Het is echt één van mijn grote favorieten van alle Partylooks die je van mij deze maand zult gaan zien. Kijk je mee? 🙂
edith-yehwang

Ik vind het altijd heel leuk om zo veel mogelijk verschillende merken te combineren. Als je van veel merken het áller mooiste samen draagt, krijg je (hoe kan het ook anders) de áller mooiste looks.

December zit vol met verrassingen en zo was het voor mij een grote verrassing toen ik dit mooie rode jurkje van SiSiCELEM Fashion aantrok. Ik ben opslag verliefd geworden op de kleur! Ik wist niet dat rood mij eigenlijk zo goed kon staan :). Hetzelfde geldt voor de hoed, die ook van SiSiCELEM Fashion is: staat best tof toch!?

edith-van-luikHet zal jullie niet ontgaan zijn dat chokers nog steeds helemaal het fashionitem van dit moment zijn. Ik vind het super leuk dat er echt honderden varianten verkrijgbaar zijn en dat je daardoor ook voor een choker kunt kiezen met een hele chique uitstraling. Dit toppertje komt van Guapa Summeressentials: mooi subtiel goud, met een glimmertje!

EN IK HEB LEUK NIEUWS VOOR JULLIE >>> Je kan de choker WINNEN! Check Instagram of Facebook & zie hoe je kans maakt! 

jevz5914b

We gaan nog even verder met de subtiele details uit deze look… zie je deze mooie zilveren ringetjes van Maylijewels? De ringetjes zijn ontworpen door de lieve en enthousiaste eigenaresse van het merk en zijn daarna handgemaakt in Bali. Hoe cool! Ik vind het altijd mooi als je precies weet waar de sieraden die je draagt vandaan komen en als er echt een verhaal achter zit. Ik vind de ringetjes echt fantastisch mooi en draag ze vanaf de fotoshoot eigenlijk bijna elke dag. Ze geven elke outfit een elegante finishing touch, prachtig! Maylijewels heeft bijna haar eigen webshop zodat jij deze beauties ook kunt scoren! We keep you posted!

party-look

Natuurlijk is je verder aan deze look dit toffe tasje opgevallen. Dan kan ik me heel goed voorstellen, want hij is echt top! Zowel voor de feestdagen, een avondje stappen of een dagje shoppen is het tasje echt ideaal én heel trendy. <3 Het tasje is van het merk Yehwang!

img_3951b

 

En dan te laatste details van deze look: de armcandy. Het setje armbandjes is samengesteld uit twee merkjes. Het elastieke armbandje met het zilverkleurige cirkeltje met ‘BELIEVE’ is van Jewelry by Celine en de andere twee armbandjes van Blue Lemonn. Hoe cool is het diamandbedeltje aan een van de armbandjes: helemaal Lady Jewelry! Like ittt.

img_3945b

img_3936b

Vinden jullie deze partylook ook zo tof?

Fijn weekend meiden!

xoxoxox Edith

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.