Home / Favorieten / Nieuwe geometrische V ketting! | Trend

Nieuwe geometrische V ketting! | Trend

Hi ladies!

Het is inmiddels alweer aardig een tijdje geleden dat ik een artikel voor Lady Jewelry schreef, maar… Gelukkig is het vandaag weer tijd voor een artikel over een nieuw sieraad dat ik onlangs kocht. Toen ik deze ketting zag, deed het me meteen onwijs erg aan de vormgeving van Louis Vuitton denken. Louis Vuitton staat natuurlijk bekend om zijn sieraden met opvallende V’s in allerlei verschillende soorten maten en stijlen. Stiekem vind ik dit kettinkje echter veel mooier dan die van Louis Vuitton. Als een anti-goudliefhebber en pro-minimalist, past dit kettinkje namelijk veel beter bij de stijl die ik graag wil uitstralen. In dit artikel vertel ik meer over de ketting en laat ik je weten waar ik deze beauty scoorde. Lees je mee?

Nieuwe geometrische V ketting! | Trend

Zelf heb ik natuurlijk niet veel met de letter V, maar ik vind dat dat ook niet echt hoeft om deze ketting te dragen. De laatste tijd zijn geometrische figuren heel erg populair om verwerkt te worden in sieraden. Ik moet zeggen dat ik deze V niet echt als een V zie, maar vooral als een vorm. Duidelijk? I hope so, haha! De ketting oogt heel rustig en is mooi in combinatie met zwierige, onbedrukte tops en blouses.

Nieuwe geometrische V ketting! | Trend

Aangezien het kettinkje verschillende schakeltjes bevat, is het op verschillende groottes af te stellen. Persoonlijk vind ik dit altijd heel erg fijn omdat het kettinkje dan nooit te lang of te kort is. Je kan het juist precies op de goede lengte afhangen die jou het beste bevalt. Wat mij betreft echt ideaal!

Mooie ketting met een lief prijsje: wat wil je nog meer?!

Ik kocht mijn leuke, nieuwe ketting trouwens bij de Kruidvat voor nog geen €5,-. Totaal geen geld dus! Wat dit wel wil zeggen is dat het geen echt zilver is en dat er ook geen beschermende coating omheen zit. Als voorzorgsmaatregel moet ik er dus wel een laagje transparante nagellak over aanbrengen, zodat de ketting niet de kleur verliest en er geen blauw in mijn nek komt te zitten. Dat zou zonde zijn van zo’n leuk sieraad!

Nieuwe geometrische V ketting! | Trend

Voor de foto combineerde ik de ketting met de andere kettinkjes die ik standaard om mijn nek heb hangen. Als er iets is wat ik de laatste tijd echt onwijs leuk vind, dan is het wel het layeren van de ene ketting met de andere. Op een of andere manier geven die verschillende laagjes een heel speels effect wat bij sommige outfits echt onwijs leuk staat! Ik moet wel zeggen dat ik het bij het kettinkje met het V’tje wel mooier vind om hem op zichzelf te dragen. Ondanks dat het een heel minimalistisch en fijn kettinkje is, neemt het aardig wat ruimte in beslag om je nek. Het ligt een beetje aan de rest van de sieraden of kledingstukken die ik draag, maar ik neig er wel naar om deze zonder andere kettinkjes te dragen.

 

Wat vind jij van zulke ‘geometische’ kettinkjes?

Veel liefs, Romy

Lady-Jewelry-Logo-klein

1 comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.