Home / PARTYLOOKS / My Christmas | The partylook & some serious stuff

My Christmas | The partylook & some serious stuff

Hey lieve meiden!

Hoe was jullie kerst? Wat is het toch altijd weer snel voorbij hè… Eerst leef je er de hele maand december naartoe, ben je druk met alle voorbereidingen en het uitzoeken van je mooiste feestlook en dan opeens is het zo ver… en ook zo weer voorbij. De tijd gaat snel en we hebben het druk. Soms zo druk dat we onszelf af en toe eens moeten toespreken om rustig adem te halen en stil te staan bij bijzondere dingen die vaak zo vanzelfsprekend zijn. In deze blog wil ik jullie uiteraard mijn look van tweede kerstdag laten zien, maar ook een serieus onderwerpje aansnijden. Gewoon omdat het mij bezighoud en ik denk dat het voor iedereen goed is om erbij stil te staan.

Kerst en Oud&Nieuw zijn voor mij altijd momentjes waarop ik wat bewuster nadenk over de dingen in mijn leven waar ik dankbaar voor ben, of wat dankbaarder voor zou moeten zijn. Veel dingen voelen zo vanzelfsprekend: gezondheid, familie, vrienden, voldoende eten, een dak boven mijn hoofd en ga zo maar door. Ik zeg bewust dat ze vanzelfsprekend voelen, juist omdat deze dingen helemaal niet zo vanzelfsprekend zijn.

Zelf ben ik christen en is kerst voor mij meer dan alleen lekker eten en cadeautjes. Met kerst vieren wij ook de geboorte van Jezus. Jezus werd geboren als redder van de wereld. Hij brengt ‘vrede op aarde voor alle mensen die hij liefheeft.‘ (Lucas 2: 14) Nu hoor ik je daarbij denken: maar er is toch op dit moment helemaal geen vrede op aarde? Klopt, en dat maakt het geloven soms ook zo lastig. En zeker na alle ellende, oorlogen en aanslagen van het afgelopen jaar. Ik ga jullie dan ook niet proberen te overtuigen van mijn geloof, maar ik hoop jullie wel een stukje bewuster te kunnen maken. Op dit moment kun jij in vrede gewoon chill deze blog lezen. Je mag van geluk spreken dat jij wel vrede kent. Iets wat af en toe ontzettend vanzelfsprekend voelt, maar eigenlijk ontzettend bijzonder is. Iets om dankbaar voor te zijn en af en toe even bij stil te staan. Zeker in deze tijd.

Als het citaat jou heeft geboeid, is het je vast ook opgevallen dat er staat …voor alle mensen die hij liefheeft. En hadden we nou net vastgesteld dat jíj in vrede leeft…? Precies! Hij heeft jou lief.

Met kerst en Oud&Nieuw sta ik zelf ook altijd eventjes stil bij de mensen die mij liefhebben en de mensen die ik liefheb. Vrienden, vriendinnen, familie en natuurlijk mijn lieve vriendje. Allemaal mensen die iets voor mij betekenen en waar ik niet zonder zou kunnen: stuk voor stuk bijzondere mensen waar ik dankbaar voor ben. Denk er maar eens goed over na: het zijn mensen die van je houden en om je geven zoals je bent, bijzonder toch?

De afgelopen tijd ben ik ontzettend druk geweest, zijn er mooie en minder mooie dingen gebeurd. Misschien herken jij je daar ook in. Sta met Oud&Nieuw eens stil bij alles wat is gebeurd het afgelopen jaar. Houd je vast aan de mooie momenten en besef je dat alles wat vervelend was in 2016 achterblijf en jijzelf verder gaat in 2017.

“We will open the book. Its pages are blank. We are going to put words on them ourselves. The book is called Opportunity and its first chapter is New Year’s Day.” – Edith Lovejoy Pierce

en ja, het is puur toeval dat het citaat van een naamgenoot is, en ook Joy nog even langskomt. 😉

Er zijn voor mij enorm veel mooie momenten geweest waar ik me zeker aan ga vasthouden, dusssss the party goes on! En dat brengt mij dan bij het showen van mijn partylook van deze blog! Jeeeej.

No Guts, No Glory. Of wel: wie niet waagt, wie niet wint. Misschien een mooie quote om mee te nemen naar 2017??

De sweater die ik hier draag is van AZUKA en een van mijn favoriete op dit moment! Hij is heeerlijk zacht en lekker warm. De grijze kleur is makkelijk te combineren op een spijkerbroek, zwarte broek en zelfs zoals ik hem hier draag: met een toffe rok! De rok heb je misschien al eerder gezien, toen combineerde ik hem met een Voque top uit de Party Collection van AZUKA.

Natuurlijk mogen ook de sieraden niet ontbreken in deze look! Ik draag hier een leuk weefarmbandje en wit-zilver elastiekje van Linda’s Sieraden en een mooi subtiel armbandje van Zag Bijoux. De hartjes van zowel het weefarmbandje en het elastiekje geven mooi al the love feelings weer die ik rond kerst heb! 🙂

Om mijn andere arm draag ik onder het motto less is more, dit simpele maar o zo mooie armbandje van Jaylaa Jewelry. Het armbandje komt uit de Nightfall Collection die staat voor Be beautiful, Be you. Weeer zo’n mooie, sentimentele uitspraak waar ik helemaal achtersta. Nu zal ik ophouden hoor… 😉

Ik hoop dat jullie een mooie kerst hebben gehad meiden!
Ik ga jullie nog geen gelukkig nieuw jaar wensen hoor,
want we zien elkaar daarvoor vast nog op Instagram, Facebook of natuurlijk hier op de blog.
Ik ben er sowieso, ben jij er ook weer? 🙂

Tot de volgendeeee! xxxx Edith

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.