Home / Favorieten / Mijn favoriete vintage ketting!

Mijn favoriete vintage ketting!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Mijn favoriete vintage ketting!

[/vc_column_text][vc_column_text]Eigenlijk is het met deze temperaturen veelte warm om achter de laptop te kruipen en een stukje te schrijven. Maar deze week lagen er zulke leuke sieraden van Susies Sieraden & Zo op mijn deurmat, dat ik toch even de tijd wil nemen om deze aan jullie te laten zien. Er is op dit moment ook een leuke kortingscode, dus lees vooral snel verder. (Om daarna weer lekker in het zonnetje aan het zwembad te gaan liggen of een ijsje te eten!) [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Vintage sieraden zijn hot

In mijn blog over de sieradentrends van zomer 2018 las je al dat de sieraden met een vintagelook helemaal hot zijn deze zomer. Vooral de wat langere vintage kettingen zie je veel en ook ik ben er dol op. Maar omdat het zo’n grote trend is, zijn er zó veel verschillende designs dat ik gewoon niet kon kiezen.

Maar toen ik dit kettinkje bij Susies Sieraden & Zo spotte, was meteen verkocht. Het hangertje is een muntje met een mooi, simpel roosje daarop afgebeeld. En het kettinkje zelf heeft leuke bolletjes, wat de ketting samen met het hangertje een echte eyecatcher maakt.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”7040″ img_size=”full” alignment=”center” css_animation=”appear”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”7046″ img_size=”full” alignment=”center” css_animation=”appear”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Kwaliteit is een must

Hoe het kettinkje eruit ziet is natuurlijk belangrijk, maar voor mij is het vaak minstens zo’n grote must dat ook de kwaliteit goed is.

Vanaf het moment dat ik het kettinkje ontving, heb ik hem bijna elke dag gedragen. Wist je dat zweet een van de grootste boosdoeners is voor de mooiheid van jouw sieraden? Daarom heb ik de kwaliteit met deze hoge temperaturen direct goed kunnen testen!

En ik ben happy: het kettinkje is nog steeds super mooi van kleur en hij glimt nog net zo mooi als toen ik hem uit de – o, zo leuke – verpakking haalde.

(En ja, dat betekent ook dat de ketting al het zweet van het dansen in de hete kroeg tijdens de Nijmeegse Vierdaagsefeesten heeft overleefd. Als dát niet de ultieme test is!)

Ohja, ik kreeg die avond zelfs een compliment op de ketting. Ik ben dus niet de enige die hem zo tof vind ?[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Mijn eerste oorbelletjes!

Naast de leuke vintage ketting zaten er ook oorbellen in het pakketje en dat is voor mij heel bijzonder. Ik hoor je denken: ‘Huh? Wat is daar nou zo bijzonder aan?’ Nou, ik heb namelijk na 22 jaar ein-de-lijk gaatjes laten schieten een paar weken terug (Hoe is het mogelijk, he?!) Deze oorbelletjes zijn mijn allereerste paar ooit. En toen ik ze in deed was ik – zoals vast te zien, haha – helemaal blij![/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”7048″ img_size=”full” alignment=”center” css_animation=”appear”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”7032″ img_size=”full” alignment=”center” css_animation=”appear”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

15% KORTING!

Ben jij ook verliefd geworden op deze leuke sieraadjes van Susies Sieraden & Zo? Tot en met 31 juli krijg je 15% KORTING op ÁLLES met de code JULI! Wacht niet te lang, want de maand is alweer bijna om. Wat vliegt de tijd toch voorbij…

 

Zooo dat was hem! En dan nu… ijsjes! (en shoppen bij Susies Sieraden & Zo natuurlijk!) 🙂

 

[/vc_column_text][vc_single_image image=”7014″ img_size=”full” alignment=”center” css_animation=”appear”][/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.