Home / Favorieten / Mijn favoriete statement kettingen

Mijn favoriete statement kettingen

Hi ladies! Statement kettingen zijn al een aantal jaar niet uit het straatbeeld weg te denken en ik ben er dan ook groot fan van. Rood, roze, zilver en goud; in iedere kleur heb ik er al een gehad. Het duurde dan ook niet lang totdat ik door de bomen het bos niet meer kon zien en ik deze opvallende kettingen naast me liet liggen. Je zou kunnen zeggen dat ik er een beetje genoeg van had. Sinds een aantal weekjes ben ik echter steeds meer in mijn (over)volle dienblad met statement kettingen aan het graaien en heb ik er de laatste tijd stiekem heel veel gedragen. Het leek me leuk om deze statement kettingen met jullie te delen en jullie zo misschien zelfs een beetje te inspireren. Lees je mee?

Mijn-favo-statement-kettingen-Lady-Jewelry2

Ik ben heel erg van het zilver, dus zal het je waarschijnlijk niets verbazen dat mijn lievelingsketting voorzien is van een zilveren coating. De ketting is rijkelijk gedecoreerd met steentjes en diamantjes die onwijs mooi reflecteren in het licht. Dit geeft de ketting een luxe uitstraling, maar ook een soort elegantie die niet veel statement kettingen hebben. Het is een statement ketting maar hij is alsnog een beetje minimalistisch ten opzichte van mijn andere knallers. I love it!

Mijn-favo-statement-kettingen-Lady-Jewelry3

Ik zou hem combineren met: simpele kledingstukken, zoals een witte blouse, een little black dress of een heerlijke fluffy trui.

Mijn-favo-statement-kettingen-Lady-Jewelry4

Alhoewel mijn voorkeur uitgaat naar zilver, vind ik het soms ook prachtig om gouden sieraden te dragen. Dat staat soms toch nét leuker bij een bepaalde outfit dan zilver. Met dit idee in mijn achterhoofd scoorde ik deze gouden statement ketting met bordeauxrode en witte stenen een tijdje terug bij de Primark. De verschillende vormen van de steentjes geven een speels effect en samen met de kleurcombinatie is een ketting als deze echt een must voor in jouw verzameling!

Mijn-favo-statement-kettingen-Lady-Jewelry5

Ik zou hem combineren met: witte, bordeauxrode of zwarte items. Omdat de ketting bestaat uit warme kleuren, is hij vooral prachtig voor in het najaar.

Mijn-favo-statement-kettingen-Lady-Jewelry6

Tenslotte heb ik nog een gouden statement ketting waar ik geen afstand van kan doen. Deze ketting komt uit de collectie van Beyoncé die een aantal zomers geleden te koop was bij de H&M. Ik heb deze ketting toen letterlijk iedere dag om mijn hals gehad, en ik moet eerlijk toegeven dat ik er nog steeds een zwak voor heb. Deze ketting is totaal anders dan mijn andere statement kettingen en daarom is hij misschien juist zo leuk! De ketting bevat een soort gouden blaadjes die gedeeltelijk over elkaar vallen. Dit geeft een heel speciaal en speels effect wanneer je de ketting aanhebt. Dit is dan ook zeker een ketting die ik vaker zou moeten – en ga – dragen!

Mijn-favo-statement-kettingen-Lady-Jewelry7

Ik zou hem combineren met: felle basics! Koraalroze hemdjes, witte blousejes en turquoise jumpsuits. Een echte ketting voor in de zomer!

‘Ik ben een grotere fan van zilveren sieraden dan van gouden sieraden’ roept madame in ieder artikel over sieraden. Toch moet ik zeggen dat ik de laatste tijd steeds meer richting de gouden sieraden aan het gaan ben en dat is ook in dit artikel zeker te merken. Ik vind het vooral leuk om af te wisselen en dat is ook in dit artikel goed te merken. De ene dag ga ik voor een minimalistisch kettinkje, terwijl ik de andere dag zomaar als Beyoncé (laten we dat maar stellen) met haar gouden ketting buitenshuis kan worden gespot. Statement kettingen, ik blijf er een zwak voor hebben!

 

Draag jij wel eens statement kettingen?

Veel liefs, Romy

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.