Home / Edith & Joy / Maak kennis met: de Lady Jewelry Collectie!

Maak kennis met: de Lady Jewelry Collectie!

Heey lieve meiden!

We zullen eerst eens even onze excuses aanbieden. Jullie hebben veelte lang niets meer van ons gehoord: super sorry daarvoor! Inmiddels is alle schooldrukte voorbij, hebben wij allebei onze Propedeuse op zak (jeeej, #feestje!) en zijn we heerlijk aan het genieten van onze vakantie. Misschien hebben jullie het idee gehad dat wij helemaal vakantie aan het vieren waren en Lady Jewelry even lieten voor wat het is, maar… ondertussen zijn wij stiekem juist druk geweest met een heeel leuk projectje voor Lady Jewelry! De titel verklapt het al: de Lady Jewelry Collectie! <3

Als enorme sieradenliefhebbers (je zou het haast sieradenverslaafde kunnen noemen 😉 ) hebben wij precies een idee van hoe onze perfecte sieradencollectie eruit zou moeten zien. Alle trends, de mooiste kleurtjes en de leukste items gecombineerd in één collectie: zou dat niet ontzettend tof zijn!? Met die gedachte zijn we eens flink gaan brainstormen en kwamen zo op het idee om samen met de shops die aangesloten zijn bij Lady Jewelry een speciale collectie de ontwerpen. Een collectie waarvan wij vinden dat die helemaal perfect voor deze zomer is.

Samen met de shops Estilo Decoration, Strikjes enzo, Metropole Sieradenpracht en Polderparel zijn we druk bezig geweest met het ontwerpen van items die super leuk bij elkaar passen, maar toch ook de stijl en herkenbaarheid van elke shop behouden. Zo zijn hebben we een prachtige (ook al zeggen we het zelf ;)) collectie ontworpen, die bestaat uit: 2 armbandjes & een enkelbandje van Estilo Decoration, een setje ibiza elastiekjes van Strikjes enzo, een enkelbandje en een setje armbandjes van Metropolo Sieradenpracht en drie armbandjes en een choker van Polderparel. De items zijn te vinden op www.ladyjewelry.nl en gewoon bij de shop zelf te bestellen, ideaal!

 

IMG_6890bkBij Estilo Decoration zijn wij zelfs op bezoek gegaan om écht samen de items de maken en ontwerpen, zo leuk!

De collectie is schattig, zomers en hip! De mooie kleurtjes blauw, mint, (pastel) roze, oranje, groen en wit zijn allemaal met elkaar te combineren en echt heel leuk bij elkaar!

Wij zijn best een beetje trots op de allereerste Lady Jewelry Collectie!

 Shop en spot de items HIER!

Wat vinden jullie van de items? ? We vinden het heel tof om jullie reactie te lezen! Hopelijk zijn jullie ook snel net zo fan als wij zijn!

Veel liefs en een hele fijne zomer!

Veel-Liefs-Lady-Jewelry

Logo-Lady-Jewelry-

 

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.