Home / Favorieten / I made some Love Stories @ Lingerie Zwolle

I made some Love Stories @ Lingerie Zwolle

Hi Girls,

Bh’s, slipjes, bikini’s en (als het enigszins kan graag een beetje sexy) nachtmode… ik zelf vind het altijd onwijs lastig om te slagen voor deze items. Stiekem vind ik het heerlijk om te slapen in een oud, oversized shirt. I know: charming. Maar om af en toe jezelf eens te verwennen met een mooi setje is altijd fijn. Voor bh’s en bikini’s is dit natuurlijk een ander verhaal… die moéten eigenlijk gewoon goed zitten. Ik vind het altijd zonde als je een verkeerde bh draagt en daardoor die mooie top of dat nieuwe jurkje een stuk minder mooi zit. En dan… bikini’s. Dat vind ik toch altijd zo’n gedoe. Die moeten al helemaal fantastisch zitten, want je wil wel een beetje zelfverzekerd over de beach huppelen.

‘Gelukkig’ is het nu winter en komen de bikinistruggles over een paar maanden pas om de hoek kijken. Daarentegen is winter natuurlijk echt een binnenmaand. En ik geef het toe, ik lig dan ook best vaak en (te) lang in m’n bed of ik loop gewoon de hele dag in m’n chilloutfit. Zeker nu het kerstvakantie is. (Het leven van een student is soms zo slecht nog niet…)

Een paar weken geleden was ik in Zwolle. Wat een toffe stad is dat eigenlijk! Binnenkort zal ik jullie nog veel meer vertellen over de hotspots daar. Vandaag wil ik jullie alvast meenemen naar één van deze hotspotjes: Lingerie Zwolle.

Ik hou helemaal niet zo van lingerie winkels. En ik gok zo dat meer van jullie die mening delen, want wist je dat 70% van de vrouwen een verkeerde bh-maat draagt? Ik kan me voorstellen dat je je afvraagt waarom ik dan toch deze winkel in ben gegaan… Nou, het zit zo: ik wist dat ze daar ZAG Bijoux verkopen. En ik ben echt wég van dat sieradenmerk.

Maar eenmaal in de winkel voelde ik me natuurlijk als een klein meisje in een snoepwinkel: wat kan lingerie en nachtmode ontzettend mooi zijn! Nadat ik een tijdje had rond gekeken, werd ik vriendelijk aangesproken door de gezellige dames daar. Ik vertelde dat ik eigenlijk voor de sieraadjes kwam, maar dat ik toch ook wel erg verrast was door de items waar deze winkel eigenlijk voor bestaat.

Britt, die samen met haar moeder Lineke deze winkel heeft, liet me kennis maken met het merk Love Stories. Love Stories is een hip, jong merk die zowel lingerie als badmode verkoopt. Love Stories heeft ook een collectie nachtmode, die eigenlijk te mooi is om alleen in de slaapkamer te dragen. De tops kunnen ook prima op een spijkerbroek gedragen worden en de broekjes zijn ideaal voor een heerlijke zomerse dag. Hoe tof is dat!

Love Stories: it’s all about showcasing your personal style, allowing you to reveal who you are and what makes you feel gorgeous. Stylish and comfortable, sporty and romantic; all blended together in one lingerie brand.’

Je kan je voorstellen dat ik bij het zien van deze collectie het niet kon weerstaan om een paar van de items te gaan passen… En zo gezegd, zo gedaan: ik dook de paskamers in. Wat is het trouwens een super mooie winkel. Zo mooi licht en verzorgd en er hangt een hele fijne, gezellige sfeer. Super fijn, want het passen van lingerie is toch een stuk prettiger in een aangename, relaxte sfeer.

Ik ging voor de pyjama top/blouse met sterretjes en een lingeriesetje, beide uiteraard van Love Stories.

‘Underwear becomes outerwear’ is de omschrijving van het ondermodemerk LOVE Stories. ‘Want er is niets mis met het laten zien van je unieke bh onder een doorschijnende top?!’ En het is waar… de bh’tjes zijn te tof om niet gezien te mogen worden! Ik ben blij dat ik bij Lingerie Zwolle zo leuk en fijn werd geholpen dat ik me zo comfortabel voelde om ook echt het setje te passen en me te laten adviseren. Lingerie is echt een mooi accessoire van het lichaam. Eigenlijk net een sieraad 🙂

De pyjama top die ik paste, is er dus zo eentje die écht te leuk is om alleen thuis en in bed te dragen. Die kun je ook echt heel tof combineren op een spijkerbroek en gewoon lekker in het dagelijks leven dragen 😉 (Toch wel erg fijn, want gezien het prijskaartje dat er aanhangt, mag de blouse best vaker gezien worden.) Vind je het maar een gek idee om een pyjama top dragen als daily blouse? Oordeel zelf maar!

Oeps… met deze foto heb ik natuurlijk al verklapt dat ik dus met een goed gevulde tas naar huis ben gegaan.

Maaar om mijn Love Story in Lingerie Zwolle compleet te maken, was het na het passen van de lingerie en de pyjama blouse natuurlijk nog  tijd voor een kijkje bij de ZAG Bijoux! Zooo mooi.

 

 

Zo, met genoeg nieuwe mooie sieraadjes is mijn Love Story helemaal af. Wat heb ik leuke herinneringen aan mijn bezoek aan Lingerie Zwolle. Lineke en Britt: ontzettend bedankt! <3

Dus meiden… mocht je ooit in Zwolle zijn. Vergeet dat niet om Lingerie Zwolle binnen te lopen! Het adres is:  Diezerstraat 116, 8011 RL Zwolle (T: 038-4212029) En wist je dat je ook heel makkelijk online kan winkelen? Check hun webshop maar eens. En ze hebben een hele toffe service: op werkdagen vóór 12 uur besteld, is vanavond al in huis! Hoe chill!

Wat vind jij van mijn nieuwe items van Love Stories en ZAG Bijoux?
Liefs, Edith

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.