Home / Favorieten / Look | Little Purple Dress

Look | Little Purple Dress

Hey babes!

What do you need to party? Juist, een little black dress. Tenminste, dan zit je altijd goed. Panty aan, jurkje erbij en je mooiste hakken: klaar is kees. Ha! Dat dacht ik dus niet. Terwijl ik dit schrijf, neem ik even pauze. Om te kijken of ik überhaupt een zwart jurkje in mijn kast heb hangen. – Nee, no little black dress in my closet. Nouja, ik vond er 2, maar die zijn niet meer waardig genoeg voor een feestje. Goed excuus om weer eens te gaan shoppen. Ik ben de afgelopen weken 2 keer met volle tassen uit de stad thuisgekomen, maar dat terzijde.

Een little black dress, daar had ik het over. Daar ga ik dus eigenlijk nooit voor als ik naar een feestje ga. Het is misschien wel veiliger, makkelijker én je bent er zeker van dat iedereen je outfit leuk vindt. Maar het leven draait om risico’s nemen, zo ook met wat je aantrekt naar de party van je beste vriendin of dat ene feestje waar je je crush wilt gaan versieren. Ik noem maar wat.

Zoals je dus wel kunt zien, in de look van vandaag draag ik een little purple dress. Een tof jurkje van het merk SisiCelem: unieke items die ontworpen worden door een heel leuke en spontane meid. Het jurkje is kort en loopt asymmetrisch af aan de onderkant. I like that! Ook de hals is mooi: het is een heel brede, ronde hals waardoor je schouders er net wat bloter uitkomen. Verder zit het jurkje mega strak (BUIK IN!) en is het dus paars. Helemaal, maar juist die eentonigheid qua kleur maakt dit jurkje zo mooi!

Doordat het jurkje monochroom is (ander woord voor eenkleurig, dan leer je hier ook nog iets), kun je er veel sieraden bij combineren. Ik ging voor de basiskleur goud en dat pakte best goed uit vond ik. Doordat paars een warme kleur is en goud ook, kan dat eigenlijk nooit misgaan. Daarbij pakte ik wat sieraden met wit, bruin en grijs die het in combinatie met elkaar heel goed doen! I’m ready to party, jij ook?

Fijn weekend meiden, ga jij nog een feestje vieren?!

XXXX Joy

*Deze post is tot stand gekomen met gesponsorde artikelen
*Paars jurkje: SisiCelem
*Ketting: Schatkist
*Weefarmbandje met paars: BeadBox
*Gouden armbandje met klaver: Dear You
*Kralenarmbandje wit met goud: Estilo Decoration
*Kralenarmbandje wit, goud, bruin: Estilo Decoration
*Oorbellen ringetje: Jaylaa Jewelry
*Oorbellen sterretje: Your Fashion Finds
*Ring dromenvanger: Gifts by Yalou
*Ring met hartje: Dear You
*Ring met bolletjes: Dear You

2 comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.