Home / Favorieten / Life is too short to have boring hair | Primark

Life is too short to have boring hair | Primark

Hey dames!

Zoals jullie inmiddels misschien wel weten, ben ik er zo een die elke maand wel een paar keer langs de Primark hupt. Ik woon in een dorpje bij Eindhoven en sinds de Primark daar gevestigd is, spring ik er vaak even binnen. Kopen doe ik wel, maar pas als ik iets écht leuk vind.

Zo was ik laatst weer bij de Primark en toen kwam ik thuis met deze toffe gouden haaraccessoire die me maar €4.- euro kostte! Ik moet eerlijk zijn en zeggen dat ik niet zo goed wist wat ik ervan moest vinden. Goud, veertjes, tierlantijntjes… Zou het niet een beetje too much zijn?!

Life is too short to have boring hair!

Life is too short to have boring hair Primark Lady JewelryLife is too short to have boring hair Primark Lady JewelryLife is too short to have boring hair Primark Lady Jewelry

Oordeel zelf, zou ik zeggen! Toen ik de accessoire eenmaal in had, werd ik er best enthousiast van. Het is een kwestie van styling, zoals altijd natuurlijk. Ik heb gekozen voor een zwarte broek, Puma’s en een tikkeltje oversized spijkerjack. De look blijft zo mooi in balans: stoer en over de top. Of vind je dit gewoon kunnen met een leuk jurkje en hakken? Misschien moet ik dat voor een volgende look eens gaan proberen!

Ik ben het inmiddels helemaal eens met het motto dat je boven de foto’s al kon lezen: life is too short for boring hair. Ook al zie je het zelf misschien niet, maak ook van je haren een feestje! Dat is wel gelukt met mijn hairpiece, toch?

De accessoire is in je haar te doen door middel van een elastiek. Het is best lastig om het in te doen, omdat de goede kant natuurlijk onderaan moet eindigen. Een persoon die je helpt is daarbij wel handig (lees: noodzakelijk). Bij mij was mijn moeder de redder in nood, zij heeft trouwens ook de foto’s gemaakt. Thanks!

Ga jij vaak naar de Primark om leuke dingen te scoren?

En wat vind je van mijn nieuwe haaraccessoire?

Love, Joy

2 comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.