Home / Tips / Lente is onderweg! | Mix & Match

Lente is onderweg! | Mix & Match

Aan het weer is het al een beetje te merken, De lente is onderweg! Als ik aan de lente denk dan denk ik aan vrolijke kleuren. Ik hou ook erg van felle kleuren in mijn make-up en in sommige accessoires. Wat ik nog leuker vind is het matchen van mijn make-up en nagels bij mijn accessoires! 

Als ik het over accessoires heb dan bedoel ik vooral horloges en zonnebrillen. Nu moet ik eerlijk zijn ik heb een aantal horloges, in allemaal leuke kleurtjes, maar ik draag ze bijna nooit. Maar als ik ze draag is het leuk als mijn nagels een beetje matchen niet?

Lente
Als eerste heb ik mijn roze zonnebril. Is die niet gaaf? Dit is ook mijn oudste zonnebril gelijk. Deze draag ik graag met mijn matte (fel) roze lipstick. En ik ben Lotte niet als ik er niet ook een gekleurde oog look bij zou dragen. Nu hoor ik je denken een felle lip met heftige oogschaduw, is er geen regeltje waar ze zeggen wanneer de ogen heftig zijn hou de lippen rustig en andersom? Ja dat zeggen ze regelmatig, maar ik ben heel graag heel dwars. Make-up is net als sieraden iets om mee te experimenteren. Soms gaan dingen wel samen en soms niet. En ik heb gemerkt dat veel wel kan!

Lente
Voor vandaag koos ik mijn koraal roze horloge, want als ik uit mijn horloges een favoriet moet kiezen is het deze. En dit is vooral om de kleur. Ik hou heel erg van koraal kleurtjes omdat deze voor mij echt lente en zomer roepen. Een horloge match ik vooral graag met nagellak. Ik koos voor een licht roze kleurtje wat bijna wit is omdat deze kleur echt heel mooi staat bij de losse roze met gouden glitters. Één kleur nagels vind ik saai dus ik ga altijd voor één accent nagel en in dit geval zijn het glitters ♥.

Lente
En als laatste koos ik voor mijn nieuwe zilveren zonnebril met gele beschermhoes. (zie je het thema in het model zonnebril haha!) De hoes zelf schreeuw natuurlijk lente door de gele kleur en de zonnebril roept vrij weinig omdat die best basic is. Dus lakken we onze nagels geel en de accent nagel hier krijgt zilveren glitters.

Ben jij ook zo blij dat het weer bijna lente is? En match jij wel eens je accessoires met je nagels of make-up?

Liefs, Lotte

3 comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.