Home / Win & Korting / LADY JEWELRY 1 JAAR! #party #winactie!

LADY JEWELRY 1 JAAR! #party #winactie!

Lieeeve meiden!

We hopen dat jullie allemaal een fijne jaarwisseling hebben gehad en natuurlijk: HAPPY NEW YEAR! <3 
Vorig jaar, op 1 janurari 2016 hebben wij, Edith en Joy, de handen ineen geslagen en zijn wij samen de eigenaressen van Lady Jewelry geworden! Dussss… dat betekent dat wij vandaag 1 jaar bestaan! En dat kunnen we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan.

Het afgelopen jaar mochten wij veel samenwerkingen met mooie merken hebben. Daar zijn wij ontzettend dankbaar voor! Twee van die samenwerkingen die we heel tof vinden, zijn met Polderparel en natuurlijk Polette!

Zonder jullie hadden we nooit kunnen bereiken waar we nu zijn, dus ook jullie zijn wij mega dankbaar! Super thanks! Om jullie te bedanken hebben we vandaag een toffe winactie. En jawel: met Polderparel en Polette!

Jij maakt kans op: 

  • twee super leuke armbandjes van Polderparel
  • een bril naar keuze bij Polette! 

Hoe je kunt winnen zie je op onze Instagram en/of Facebook! Zien we je daar? 

 

Edith heeft voor jullie alvast een leuke combinatie met de armbandjes en de bril van Polette gemaakt! Kijk je mee?

Edith: Hi girls, wat een toffe items mogen wij weggeven zeg! De keus is natuurlijk aan jou, maar ik heb mijn Polderparel armbandjes gecombineerd in een donkergroen/gouden look. Het armbandje met het sterretje kun jij winnen met de winactie, samen met nog een cutie met leuke kraaltjes (die heb ik bij deze look niet om). Ik ben echt verliefd op de bandjes van Polderparel.
Omdat donkergroen deze winter een veel voorkomende kleur is in de mode, wilde ik daar graag een bijpassende bril bij. Zelf heb ik voor mijn ogen geen bril nodig, maar ik vind het zo’n tof fashionitem! Ik draag de bril gewoon als modeaccessoire, met modeglazen en dus zonder sterkte. Tof toch! Weet jij al welke bril je graag van Polette zou willen? Ik draag hier de CONSTELLATION GOLD. And I LOVE IT! 

We wensen jullie veel geluk bij de winactie!

& op naar een mooi tweede jaar!

Dikke kus, Edith en Joy

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.