Home / Favorieten / Estilo Decoration: een kijkje achter de schermen!

Estilo Decoration: een kijkje achter de schermen!

Hey lieve meiden!

Een merk waar wij toch wel echt heel erg fan van zijn is Estilo Decoration. Voor onze eigen Lady Jewelry Collectie leek het ons leuk om een bezoekje te brengen aan Amoy, de eigenaresse van Estilo Decoration, om eens een kijkje te nemen in haar ateliertje en samen wat items te ontwerpen. Meer weten over de Lady Jewelry collectie? Klik dan HIER.

Donderdagochtend 7 juli stonden we bij de voordeur van Amoy’s super leuke appartement. We wisten al dat Amoy goed is in het ontwerpen van sieraden, maar we hebben nog een talent ontdekt: het stijlvol inrichten van een woning! Nadat we een tijdje gezellig hadden gekletst en elkaar beter leerden kennen onder het genot van een lekker stukje taart en een kopje thee, was het tijd voor een kijkje in Amoy’s atelier. Een walhalla voor elke sieradenmaakster, want ze heeft een kamertje speciaal voor haar ‘uit de hand gelopen hobby’. We keken onze ogen uit. Wat prachtig ingericht en zó veel kralen en mooie spulletjes. Het was super leuk om alle items een keer in het echt te zien. We kunnen alles wel gaan beschrijven, maar gelukkig mochten we foto’s maken om jullie mee te laten genieten!

 

 

IMG_6844bk

IMG_6849bk

IMG_6851bkIMG_6854bkIMG_6861bk

IMG_6863bk

Wist je dat…

  • …Amoy een hele leuke kat heeft? Hij heet Max en is een halve Britse korthaar. Inmiddels heeft ze er nog een kitten bij gekregen, een vriendje voor Max en dit katje is een volle Britse korthaar. Soooo cute!
  • …Amoy begonnen is met sieraden maken omdat haar vriend sieraden altijd zo duur vond en zei dat ‘Amoy dat ook zelf wel kon’?
  • …Amoy fysiotherapeute is en daarnaast dus nog sieraden maakt en verkoopt.
  • …Estilo Decoration binnenkort maar liefst 12 verkooppunten heeft?
  • …Amoy vroeger dacht dat iedereen dezelfde polsmaat heeft? Maar toen ontdekte ze dat haar vriendinnen andere polsmaten hadden dan zij. Daarom verkoopt ze haar armbandjes in verschillende maten. Handig!

katjesIMG_6879bk

 

We hebben deze ochtend ook samen met Amoy 3 items voor de Lady Jewelry Collectie ontworpen. Er waren onwijs veel materialen die we konden gebruiken. Nadat we eindelijk een keuze hadden gemaakt uit alle mooie materialen, hebben we 1 tof enkelbandje en 2 super leuke (ook al zeggen we het zelf 😉 ) armbandjes gemaakt!

IMG_6883bk

IMG_6890bk

Als je via onze website naar de toffe items die we gemaakt hebben kijkt, zie je meteen ook alle andere toffe items uit de Lady Jewelry Collectie! Deze zijn gemaakt door Amoy van Estilo Decoration (dát weet je na deze blog wel, toch?!), Leonie van Polderparel, Tika van Metropole Sieradenpracht én Kirsha van de shop Strikjes Enzo. Komt niet alleen Estilo Decoration, maar ook de rest van de shops je bekend voor? Dat kan kloppen! De Lady Jewelry Collectie is namelijk ontworpen door merken die zijn aangesloten bij Lady Jewelry. Ben jij dus net zo gek op sieraden als wij zijn én wil je in het bezit raken van een of meerdere items van de Lady Jewelry Collectie? Ga dan snel naar deze pagina op zoek naar jouw leukste sieraad!

Benieuwd naar de items die we hebben gemaakt? Ze zijn voor een leuk prijsje te verkrijgen op www.estilodecoration.nl of via onze website, klik dan hier!

IMG_6919bk

Na de leuke ochtend hebben we natuurlijk even een fotootje gemaakt! Mocht je het even niet meer weten, Joy staat links, Amoy in het midden en Edith staat aan de rechterkant. Valt het je op hoe wij stralen, lachen en blij zijn? Dat komt door al het moois wat Amoy ons liet zien, wat we maakten én wat we kregen. We kregen naast de items voor de Lady Jewelry Collectie namelijk ook nog twee toffe armbandjes die we zelf mochten uitzoeken. Benieuwd welke dat zijn? Kijk dan in de maand augustus mee naar onze summer looks!

Ben jij net als wij ook zo’n fan van Estilo Decoration?

Liefs, Edith & Joy

Logo-Lady-Jewelry-

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.