Home / Favorieten / Beautiful Mineral Jewellery | Shop at Juni Moon

Beautiful Mineral Jewellery | Shop at Juni Moon

Hoi lieve meiden!

Juni Moon, Beautiful Mineral Jewellery, ken jij dit merk al? Wij van Lady Jewelry leerden dit merk even geleden kennen en kwamen al snel in contact met de eigenaresse. Omdat ze zo’n leuke spulletjes verkoopt, baalden we wel een beetje dat we het merk niet eerder hadden gezien. Maar, wat bleek? Juni Moon is pas up and running sinds eind maart van dit jaar. Het is allemaal zo professioneel: wij nemen ons petje af voor deze mooie en bijzondere webshop!

Juni Moon bestaat dus nog maar een paar maanden, maar alles klopt aan het plaatje. De website is mooi, de sieraden ook en daarnaast is vooral hetgeen waarmee Juni Moon zich onderscheidt erg leuk! Alle sieraden die bij Juni Moon te vinden zijn, hebben namelijk een betekenis die dieper ligt dan enkel en alleen het feit dat het erg mooi is. In de sieraden zijn namelijk mineralen verwerkt die, zoals ook op de website wordt verteld, allemaal een unieke en zuivere energie uiten die op zowel mentaal, fysiek en spiritueel niveau een positieve uitwerking hebben op hun drager.

Juni Moon Mineral Jewellery Armband Mineraal Lady Jewelry
De sieraden zijn dus niet alleen mooi, maar ook bijzonder zoals ik al vertelde en dat vind ik erg tof. Waarom de sieraden zo bijzonder zijn? Leonie, eigenaresse Juni Moon: “Ik kocht vroeger veel sieraden met een steentje erin, zoals kettingen met een hangertje eraan. Eigenlijk vond ik die een beetje truttig. Als ik de deur uitging, deed ik wat anders om. Ik dacht: dat kan toch beter? Mineralen verdienen een hipper sieraad, iets dat past bij deze tijd! Ik ben gaan nadenken over wat ik zelf mooi zou vinden. In mijn webshop vind je armbandjes, kettingen, ringen en oorbellen die ik zelf mooi vind en die jonge mensen gewoon erg goed staan. Een deel laat ik maken in India. De rest maak ik zelf met kraaltjes en hangers van een groothandel. Dat is veel werk, maar wel leuk, ik zie het als een soort meditatie.” Bron: Studioweb.nl

 

Zoals je op de foto’s al hebt kunnen zien, heb ik een sieraad uit mogen kiezen uit de webshop van Juni Moon. De keuze was reuze en daardoor extra moeilijk, maar ik koos voor een armbandje met Jade edelsteentjes. Dit armbandje komt heel rustig op me over, maar heel stylish en lief. Daarnaast sprak de mooie wit met groene kleur van de edelsteentjes me erg aan en daarom koos ik deze.

Mineraal-Armband-Juni-Moon-Lady-Jewelry-c

Het armbandje viel de volgende werkdag al op mijn deurmat: supersnelle service! Natuurlijk kwam het armbandje niet zonder verpakking bij me aan: het zat verpakt in een envelop én in een heel mooi doosje. De envelop scheurde ik kapot, maar met het doosje deed ik heel voorzichtig. Het witte kartonnen doosje past perfect bij de sfeer die Juni Moon wil uitstralen. In het doosje wordt die sfeer mooi doorgetrokken, het is minimalistisch en tegelijkertijd erg rustgevend.

In het doosje vond ik een kaartje met daaraan mijn gekozen armbandje. Het armbandje is verzilverd en bevat mooie ronde kralen. Daarnaast is het ontzettend mooi afgewerkt en hangt er een lief hartje aan het verlengstukje. Door het verlengstuk, passen de armbanden van Juni Moon om elke pols!

In het doosje vond ik een kaartje met daaraan mijn gekozen armbandje. Op het kaartje staat beschreven welk mineraal het armbandje bevat. Ik vertelde al dat dat Jade is, wat in China bekend staat als de ultieme gelukssteen. Dit komt doordat, zo staat beschreven op JuniMoon.nl, Jade een magnetische aantrekkingskracht op voorspoed, gezondheid en welvaart heeft. Ook beschermt Jade tegen ongeluk en negatieve energie.

Mineraal-armband-Juni-Moon-Lady-Jewelry-32Dit mineraal staat ook bekend als de “droomsteen”. Het helpt je bij het verwezenlijken van dromen, maakt je bewust van je ware potentie en helpt je prioriteiten te stellen en toegewijd te blijven aan je doelstellingen. Jade helpt ook bij het herinneren van je dromen. Hiervoor kun je de edelsteen het beste op het lichaam dragen ‘s nachts, en anders onder je kussen leggen. Het heeft ook een gunstig effect op het losmaken van onderdrukte emoties via het droomproces.

Juni Moon Mineral Jewellery Armband Mineraal Lady Jewelry

Ik vind het heel bijzonder dat mineralen zo’n werking kunnen hebben. De armband draag ik nu al een paar weken aan één stuk door en ik vind het een fijn gevoel om de armband om mijn pols te hebben. Dat is het belangrijkste: het gevoel en de gedachte erachter. Ik denk dat iedereen die de sieraden van Juni Moon draagt er een fijn gevoel aan overhoudt. Dat is iets moois en zeker iets dat niet vanzelfsprekend is. Wat mij betreft heeft Juni Moon een uniek concept dat sieraden met mineralen weer helemaal hip gemaakt heeft! Beautiful Mineral Jewellery, daar is niets aan gelogen!

 

Wat vind jij van sieraden met mineralen? Wil je hetzelfde mineralen armbandje als ik? Klik dan hier!

Ga jij ook een Juni Moon sieraad aanschaffen? Of misschien cadeau geven?

 

Love, Joy

 

Deze post bevat gesponsorde producten. Echter, dit heeft mijn mening op geen enkele manier beïnvloed.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.