Home / Favorieten / Jewelry by Celine | Peace

Jewelry by Celine | Peace

Hey meiden!

Even terug ontving ik van Celine, eigenaresse van het merk Jewelry by Celine, een heel leuk setje armbandjes. Dit stuurde ze naar me toe om me nog eens extra te bedanken voor de visitekaartjes die ik voor haar gemaakt had. Het is natuurlijk super om te doen wat ik leuk vind (logo’s ontwerpen, websites maken, visitekaartjes…) en daar mensen heel blij mee te maken! Ik hoop dat Celine net zo veel plezier zal beleven aan de visitekaartjes als ik aan de armbandjes die ik van haar kreeg!

Peace, make love and wear Jewelry by Celine!

Jewelry by Celine - Lady Jewelry

PEACE! Dit is toch wel hét teken voor de hippies, net als de mooie quotes make, love not war en love is free. Ik ben het hier he-le-maal mee eens, want wat in het leven is mooier dan liefde en vreugde?

Mijn naam, Joy, betekent toevallig ook vreugde en omdat ik half Italiaans ben, vind ik misschien de Italiaanse vertaling van vreugde nog wel mooier. De vertaling ervan is gioia, en als je goed hebt opgelet, heb je dat al zien staan op het naamarmbandje dat om mijn pols schittert. Ik kreeg dit armbandje met gouden, zilveren en witte letters. Super lief, want zo kan ik het naamarmbandje bij elke outfit of kleur dragen! Het armbandje kost slechts €1,95!

Jewelry by Celine - Lady Jewelry

Naast het toffe naamarmbandje, heb ik om mijn rechterarm nog drie andere armbandjes. De onderste is niet van Jewelry by Celine, maar die vond ik heel tof bij het setje passen. Het armbandje met het schelpje en die daarboven met de tekst aloha summer zijn wel van Jewelry by Celine aaaaaand I love it! 

Die met het schelpje is heel simpel (én maar €0.75!!!), maar daarom extra leuk. Het past overal bij en maakt je outfit net wat sprankelender. Ik heb het armbandje ontvangen met een roze elastiekje, maar als je een andere kleur leuker vindt, kan dat ook. Dit geldt hetzelfde voor het armbandje met de mooie tekst aloha summer. Wil je liever een zwart, roze of bijvoorbeeld groen elastiekje? Geef het gewoon aan tijdens het bestellen! Al deze service en het armbandje kost maar €2,49.

Jewelry by Celine - Lady Jewelry

Op de foto’s hierboven zie je ook de armbanden die mijn linkerarm wat mooier maken. Ik heb mijn geliefde Cluse horloge om, maar voor mijn gevoel steelt het zilveren armbandje met blauwe hartvormige steen de show. Dit armbandje is op maat gemaakt en het past dan ook perfect! Het is wel de duurste, maar dan nog steeds heel lief geprijsd: €2,95. Het roze armbandje met parels heb ik zelf gemaakt. Wil je ook zo’n armband maken? Kijk dan naar de leuke tutorial van Edith!

Jewelry by Celine - Lady Jewelry

Als laatste nog een héél tof sieraad: een enkelbandje! Ik mocht van Celine zelf uitkiezen welke kleurtjes ik in het enkelbandje wilde: ik wilde een mooie kleur blauw met goud. Er zit ook een heel leuk hartje tussen, maar helaas wilde het hartje even niet op de foto… 😉

Wat vind jij van de sieraden van Jewelry by Celine?

De prijsjes zijn héél laag, dus ook met je laatste zakgeld van deze maand kun je mooie dingen scoren!

Love, Joy - Lady Jewelry

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.