Home / Lookbook / It’s all about details

It’s all about details

Hello girls!

Jullie hebben mij in de vorige blogs al een klein beetje leren kennen en ik hoop dat jullie het leuk vinden!

Ik heb in mijn vorige blog verteld dat ik sieraden vaak als cadeau zie en hecht er veel waarde aan als ik het van een bepaald persoon krijg. Ondanks dat ik dat erg belangrijk vind, vind ik het natuurlijk ook super leuk om af en toe mezelf een cadeautje te doen.

De trend die jullie nu allemaal kennen is de minimalistische sieraad. Ik vind minimalistische sieraden erg mooi en houd van de details. Ik vind het leuk om te combineren met bijvoorbeeld een oversized blouse. Wat ik ook vaak draag is een coltrui en vind het leuk om daar een kettinkje bij te dragen. Hoe dragen jullie minimalistische sieraden?

Its-all-about-details-Lady-Jewelry-2

Ik kan er in ieder geval geen genoeg van krijgen en probeer zoveel mogelijk met elkaar te combineren. Jullie zullen ze vast nog wel tegenkomen in mijn volgende blogs.

Op deze foto’s zie je een ketting die ik een tijdje geleden heb gekocht bij de H&M. Ik koop daar eigenlijk alleen maar kleding, maar zag deze hangen en vond ‘m echt heel schattig! Het is een redelijk korte ketting en valt precies mooi op mijn borst. Het fijne aan minimalistische kettingen vind ik dat ze niet zo erg opvallen. Ze kunnen dus bijna bij elk kleding stuk gecombineerd worden!

De oorbellen heb ik een tijd geleden gekocht bij de juwelier uit mijn dorp. Ze zijn ook rond en dat vind ik juist leuk om te combineren! Ze zijn van echt zilver en dat vind ik altijd fijn bij oorbellen. Het is helaas wel een stukje duurder, maar jullie kennen vast ook allemaal het probleem van ontstoken gaatjes.. Ik vind het verschrikkelijk als ik een tijdje geen oorbellen in kan, dus ik betaal liever wat meer.

 

Ik krijg helaas nooit genoeg van het kopen van sieraden en ben dan ook benieuwd of jullie nog leuke boetiekjes kennen bij jullie in de buurt? Ik vind het leuk als iemand sieraden draagt die niet iedereen heeft, dat maakt ze nog bijzonderder.

Liefs,
Eva

 

 

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.