Home / Favorieten / I’m catching dreams! | Mijn favoriete items

I’m catching dreams! | Mijn favoriete items

Hey girls!

Dromen… We hebben er allemaal wel een paar. Ik ben heel benieuwd naar wat jouw grootste droom is, vertel je het hieronder? Mijn grootste droom is om een bedrijf op te zetten waarmee ik de wereld kan veroveren. Dat is natuurlijk lekker breed en dat blijft het ook nog even. Ik weet namelijk nog steeds niet wat ik wil studeren, maar ik weet wel dat ik een ondernemend type ben dat dingen graag uitdenkt en graag onderzoek doet. Tot ik weet wat ik ga studeren en tot ik uiteindelijk een diploma gehaald heb, chase ik my dreams gewoon door een dromenvanger om mijn nek te hangen. Misschien helpt het!

onlangs-bijgewerkt53Zelf ben ik helemaal niet zo bijgelovig, maar ik vind het wel fijn om bepaalde sieraden veel te dragen. Dit zijn sieraden die me doen geloven dat de mensen waar ik van hou toch dichtbij me zijn. Bijvoorbeeld de ringen die ik draag: de ronde heb ik van mijn ouders gekregen toen ik geslaagd ben voor mijn VWO en die om mijn ringvinger heb ik als speciaal aandenken aan mijn helaas overleden oudoom… Ik koos vandaag voor maar één armband (HUH?! Kun je ‘m spotten?) en ik kan nu wel zeggen dat dat express is, maar dat is niet zo. Ik heb dus al mijn andere lievelingssieraden bij mijn nichtje laten liggen. ‘Ga ze dan ophalen!’, ik hoor het je denken. Helaas gaat dat niet zo makkelijk, want ze woont nogal ver bij me vandaan. Ach, dan maar doen alsof ik express voor maar één item om m’n arm heb gekozen.

Eigenlijk vind ik het ook wel tof, om eens wat minder armbanden om te hebben. Zo zie je dat de aandacht geleid wordt naar de ringen (en de kettingen), in plaats van alleen naar de armbandjes. Ik zou jullie alleen ook meer ringen willen laten zien, want mijn andere favoriet ligt óók honderden kilometers verderop. SHIT! Toch kan ik jullie het ringetje waar ik het over heb wel laten zien, want ik schreef er al over in mijn blog over het Fietsenringetje van By Caitlin! De ring met donkerblauwe druzy stone is ook van By Caitlin and I looooooove it!

onlangs-bijgewerkt54De kettinkjes die ik om mijn nek heb hangen, waaronder de dreamcatcher natuurlijk, zijn ook van By Caitlin! Deze webshop heeft sinds ik het ontdekt heb op de Swan Market mijn hart gestolen. Caitlin, de eigenaresse inderdaad ;), heeft een heel toffe stijl en fotografeert haar sieraden altijd zó leuk! Ik word instantly happy als ik op haar website kijk en ik heb dan ook geprobeerd mijn kleding een beetje aan te passen aan wat zij met By Caitlin uitstraalt.

Zo bedacht ik om mijn nieuwe, lichtblauwe suède jasje te combineren met een donkerblauw-met-wit-gestreept jurkje. Deze combinatie zou ik anders nooit ontdekt hebben! Het was wat mij betreft een shot in de roos en mijn nieuwe haarkleur vloekte ook niet bij dit jasje. Als je goed hebt opgelet en de Summer Look met By Caitlin hebt gelezen, weet je dat ik eigenlijk een zwart-witte rok met koraalroze blouse aantrekken om jullie deze pareltjes van kettingen te laten zien. Maarreh, nu mijn haar rood/paars is, gaat dat écht niet meer!

onlangs-bijgewerkt55Naast mijn blijheid om mijn leuke nieuwe outfit (het jurkje en het jasje zijn nieuw en de combinatie dus ook), ben ik ook heel vrolijk geworden van de toffe verpakking waarin deze kettinkjes door de brievenbus vielen. De kaartjes onder de kettinkjes, zó schattig! Hierdoor krijg ik ook meteen weer zin om eens te gaan tekenen of schilderen, want dat doe ik veel te weinig. Misschien word ik ooit nog illustrator ofzo, I always keep on dreaming! Je bent nu sowieso nieuwsgierig geworden naar die verpakking die ik bedoel. Kijk snel op de website van By Caitlin door hier te klikken, dan zie je meteen wat ik bedoel!

Wat vinden jullie van de kettinkjes van By Caitlin?
Ben jij al een outfit bij elkaar aan het zoeken om daar een toffe ketting bij te kopen?

Liefsssss, Joy

Lady-Jewelry-Logo

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.