Home / Tips / H&M | Verjaardagscadeautjes van Lotte!

H&M | Verjaardagscadeautjes van Lotte!

Wie jarig is krijgt cadeautjes! Nu vier ik mijn verjaardag eigenlijk niet echt omdat ik er weinig om geef maar toch krijg ik van een aantal lieve mensen cadeautjes. Waar onder een setje oorbellen en een ketting van de H&M. Simpel, chic en makkelijk te combineren staat vandaag centraal.

h&m presents close
De stijl van de sieraden is heel simpel en basic. Hier hou ik echt van! Lekker makkelijk te combineren en tijdloos!

De oorbellen

H&M oorbellen
Als ik oorbellen draag zijn dit 9 van de 10 keer knopjes. En vaak zitten hier ook glimmende steentjes in. In dit setje van 4 zitten super fijne knopjes waarvan het metaal in een kleurtje is geverfd. Dit setje bevat een zwarte, roze, witte en grijze setje knopjes.

H&M oorbellen
Kleuren die bijna overal bij passen en daarom super makkelijk zijn te combineren met andere sieraden, kleding en zelfs make-up.

De ketting

H&M ketting
Als ik sieraden draag is dit meestal zilver of goud gecombineerd met zilver. (Je zal mij zelden tot nooit alleen goud zien dragen). Zilver staat mij gewoon net wat beter! Ook deze ketting past daarom echt perfect bij mij.

H&M ketting
Deze ketting heeft een hanger die rond loopt zodat het eigenlijk gewoon een verlening van de ketting is. Simpel, chic maar toch net anders. Ook is de ketting verstelbaar en is hij op zijn korst 42 centimeter en op zijn langste 48 centimeter.

Het setje oorbellen en de ketting zijn van 100% metaal en kosten beide €4.99 en zijn te koop bij de H&M. Leuk prijsje om is een cadeautje voor jezelf te kopen of voor een ander. Ook heb ik even naar de rest van de sieraden collectie van de H&M gekeken en ik moet zeggen ik ben zwaar onder de indruk hoe gaaf deze collectie is!

Zou jij deze sieraden van de H&M dragen?

Liefs, Lotte

2 comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.