Home / Favorieten / Goedkoop glitter telefoonhoesje van Kruidvat!

Goedkoop glitter telefoonhoesje van Kruidvat!

Kruidvat: steeds verrassend, altijd voordelig!

Nou Kruidvat, jullie hebben je slogan weer helemaal waargemaakt hoor.

Afgelopen donderdag was ik thuis de folder van Kruidvat aan het bekijken. Mijn oog viel op een glitter telefoonhoesje. Zeeer verrassend, want ik had niet verwacht dat Kruidvat zulke hippe telefoonhoesjes zou verkopen! Nu had ik laatst al een nieuw telefoonhoesje gescoord op de Ibiza markt in Barneveld, dus ik had eigenlijk helemaal geen nieuwe nodig… Waarom ik het hoesje toch gekocht heb? Ik zal het je eerlijk zeggen: de prijs was ó-zo voordelig!

Telefoonhoesje-Glittercase-Kruidvat-Lady-Jewelry-5
Misschien hebben jullie ze al eens eerder langs zien komen op Instagram of Pinterest: de telefoonhoesjes met glitters in vloeistof. Ze zijn helemaal hot!

In deze hoesjes zit vloeistof met daarin glitters. Als je je telefoon (met het hoesje) draait of schudt dan verschuiven en bewegen de glitters mee. Het effect is super leuk en eigenlijk ook wel een beetje verslavend. Ik zit sinds ik het hoesje gebruik (dus ja, al 3 dagen lang) elke keer expres mijn telefoon te draaien en te schudden en te staren naar hoe mooi en rustige de glitters van plek veranderen. Best fascinerend, haha!

Ik vond de hoesjes al heel lang leuk en wilde er altijd al eentje hebben, alleen ik vond ze zo duur! Normaal gesproken betaal je voor deze hoesje tussen de €10 en €20. Tenzij je het geduld van een slak hebt, dan kun je ze voor rond de €2,- kopen bij bijvoorbeeld AliExpress en heb je je hoesje binnen 1 tot 3 maanden.

Maar ik heb dat geduld niet, dus ik was blij verrast toen ik dit hoesje voor slechts €2,79 (afgeprijsd van €9,99) in de folder van de kruidvat zag staan! De hoesjes zijn daar te verkrijgen in verschillende kleurtjes en voor verschillende typen mobieltjes. (Samsung S5 en Iphone 4, 5/5s en 6s.)

Telefoonhoesje-Glittercase-Kruidvat-Lady-Jewelry-3

Telefoonhoesje-Glittercase-Kruidvat-Lady-Jewelry-2

Kruidvat-Telefoonhoesje-Glittercase-Lady-Jewelry

Ik heb er echt heel blij mee! Het enige nadeel is, dat je telefoon er een stuk dikker en een beetje zwaarder van wordt. Maar daaraan ben je zo gewend!

Wil jij dit telefoonhoesje ook kopen?
De actie van Kruidvat loopt tot 5 juni, dus buy now or cry later!

Liefs, Edith

Lady-Jewelry-Logo-klein

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.