Home / Favorieten / Geslaagd cadeautje!

Geslaagd cadeautje!

Hoi lieve meiden!

De trouwe volgsters op Instagram weten misschien nog wel dat ik vorig jaar geslaagd ben voor mijn vwo-diploma. (Ja, dat is om precies te zijn alweer 31 weken geleden.) En als je geslaagd ben, krijg je natuurlijk: CADEAUTJES 🙂

Van mijn lieve opa en oma uit Oud-Beijerland mocht ik nog altijd een cadeautje uitzoeken en daarvoor werd het nu toch echt eens tijd. Een paar weken geleden ging ik samen met oma gezellig op zaterdag het dorp in; opa ging liever naar het voetbalveld, want vrouwen en winkels… Eerst hebben we heerlijk geluncht en daarna mocht ik zelf kiezen naar welke winkel ik wilde voor mijn cadeautje. Hoe kan het ook anders: ik koos voor de juwelier.

Nu ben ik iemand die niet zo heel goed keuzes kan maken, dus dan kun je je wel een beetje voorstellen hoe ik me heb gevoeld in die juwelier! Ik ontdekte gelijk van wie ik mijn liefde voor sieraden heb geërfd: overduidelijk van oma. Ik dacht dat ik erg was, maar oma was ook niet weg te slaan bij de vitrines met oh zoveel mooie dingen. Na een uur te hebben getuurd, gekwijld, gewikt en gewogen, had ik eindelijk de keuze gemaakt om mijn verzameling van MelanO sieraden aan te vullen met een armband.

LJ Shop Estilo Decoration Lady Jewelry1

 

Ik ging voor de MelanO Twisted Bangle Edelstaal. De Twisted serie van MelanO is een moderne serie gemaakt van stainless steel. De zettingen (steentjes) zijn verwisselbaar. Elke zetting uit deze serie past op de ring of armband uit de Twisted serie.

LJ Shop Estilo Decoration Lady Jewelry2

LJ Shop Estilo Decoration Lady Jewelry3

Ik vind het echt een super leuke serie! De ringen heb ik in het goud, roségoud en zilver. Ik heb ook meerdere zettingen. Het leuke is dat je je ring en armband perfect op elke outfit kunt aanpassen. Na veel twijfels over welke keur armband ik wilde, ben ik uiteindelijk voor de goudkeurige variant gegaan, omdat ik het meest goudkleurige sieraden draag. Over de zetting hoefde ik niet lang na te denken, ik ging voor de Melano Twisted zetting CZ gold plated. Deze pas gemakkelijk overal bij, ook als ik de armband zou combineren met de goudkleurige ring met een gekeurde zetting.

LJ Shop Estilo Decoration Lady Jewelry4

Ik ben erg blij met deze mooie uitbreiding van mijn MelanO verzameling. Dank u wel, Opa en Oma!
En ik blijf lekker door sparen, want het is veel te leuk!

Kenden jullie de sieraden van MelanO al?

Liefs, Edith

Follow my blog with Bloglovin

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.