Home / Events / Flavourites Live! U must have been there #3 | Label Kiki & Richhearts

Flavourites Live! U must have been there #3 | Label Kiki & Richhearts

Fashionistassssss!

Afgelopen vrijdag was het zover: Flavourites Live! Wij kenden dit event al langer van naam, maar waren nog nooit aanwezig geweest. Tot editie 2016, want wij werden namelijk door Caitlin van By Caitlin verrast met kaartjes voor dit oh zo toffe event. We pakten onze spullen (camera, extra batterijen, notitieboekjes, pennen, eten, drinken en mobiel) en vertrokken beiden vanuit huis naar Amsterdam. Daar meetten we, Edith en ik dus, en dat was meteen weer heel gezellig! In deze en de volgende blogs zullen we je kennis laten maken met de leukste webshops die wij tijdens Flavourites Live! hebben gezien.

LABEL KIKI

label-kiki

label-kiki-1

Wauw! Weer zo’n merk dat het écht snapt! De mooiste zilveren, gouden en rose gouden sieraden vind je bij Label Kiki. Alles wordt zelf ontworpen en daarna handgemaakt, in Nederland. Een heel mooi merk van eigen bodem. Elk seizoen verschijnt er een nieuwe collectie die aansluit bij de tijd van het jaar én dus zeker weten ook bij jouw stemming. Wij zijn fan van de ringetjes, de armbandjes met mooie kraaltjes en ja… Eigenlijk van álles! Ben je benieuwd naar meer? Volg dan onze dagelijkse feestlooks in de maand december, want ook daar zullen de items van Label Kiki niet ontbreken!

RICHHEARTS

richhearts-1

richhearts

Hoe mooi zijn lederen tassen?! We hadden het er al over in de blog van gisteren, over de tassen van een ander tof merk dat we ontdekten op Flavourites Live. Deze tassen zijn compleet anders, maar zeker net zo mooi! De tassen zijn namelijk verkrijgbaar in ontelbaar veel kleuren en in verschillende modellen. Ben je op zoek naar een zilveren clutch? Een kobaltblauwe rugzak? Of liever een rode tote bag? Alles is mogelijk met het wisselende assortiment in kleuren en soorten leer. Enne, de site is mooi. Neem een kijkje, want de tassen zijn nóg mooier!

Ga jij ook shoppen bij deze toffe merken? Let us know!

XOXO

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.