Home / Events / Flavourites Live! U must have been there #1 | By Caitlin

Flavourites Live! U must have been there #1 | By Caitlin

Hey lieve meiden!

Afgelopen vrijdag was het zover: Flavourites Live! Wij kenden dit event al langer van naam, maar waren nog nooit aanwezig geweest. Tot editie 2016, want wij werden namelijk door Caitlin van By Caitlin verrast met kaartjes voor dit oh zo toffe event. We pakten onze spullen (camera, extra batterijen, notitieboekjes, pennen, eten, drinken en mobiel) en vertrokken beiden vanuit huis naar Amsterdam. Daar meetten we, Edith en ik dus, en dat was meteen weer heel gezellig! In deze en de volgende blogs zullen we je kennis laten maken met de leukste webshops die wij tijdens Flavourites Live! hebben gezien. Te beginnen met By Caitlin! 🙂
15123099_734972193322916_451511557820777452_oWe strompelden van Amsterdam Centraal met al onze spullen naar de pont, waarmee we gratis (!) naar de overkant van het IJ voeren. Daar stond een busje van Flavourites Live! ons al op te wachten en hop! Daar gingen we. Samen met nog een tiental andere kakelende en overenthousiaste vrouwen, want… Vandaag zou er geshopt, gegeten en gekletst gaan worden!
Bij binnenkomst kochten we een toffe Flavourites boodschappentas, waarin we onze jassen propten. Beter geld uitgeven aan een best wel toffe tas en ermee sjouwen, dan hetzelfde betalen voor de garderobe toch?! Zo konden we ook meteen de rest van onze spullen kwijt. Best handig. Terwijl ik bezig was mijn cameratas in de Flavourites tas te proppen, kwamen er ineens wat meiden met camera naar ons toe. Of ze me even mochten fotograferen, want ik zag er zo stylish uit. Maar natuuuurlijk! Het toeval wil dat ik die dag nog aan mijn moeder vroeg of het wel kon wat ik aanhad, haha.

 

 

 

BY CAITLIN

by-caitlin-3

by-caitlin-2

by-caitlin

by-caitlin-4

by-caitlin-1

De eerste webshop die we tegenkwamen op Flavourites, was natuurlijk By Caitlin. Niet omdat haar kraam helemaal vooraan stond, maar omdat we naar haar op zoek gingen. Om te bedanken voor de tickets, maar natuurlijk ook om gezellig even te kletsen. Voor Edith was het ook de eerste keer dat ze Caitlin ontmoette, dus dat was extra leuk en spannend! Voor kletsen was (helaas voor ons, goed voor Caitlin) niet veel tijd, want het was ont-zet-tend druk bij de kraam. De mensen, vooral vrouwen dus, bleven maar komen. Wij weten zeker dat er veel meer mensen verliefd geworden zijn op de items van By Caitlin en dat komt niet alleen door de allerleukste spulletjes, maar ook door hoe Caitlin met haar klanten omgaat. Zo tof om te zien!

Onze complimenten voor je shop, maar ook voor hoe je dit allemaal aanpakt. Daarbij natuurlijk onze grote dank voor de kaartjes voor dit super toffe event! En ook nog eens heel erg bedankt voor de toffe choker en oorbelletjes die we hebben gekregen. In de foto’s hierboven kun je mijn oorbelletjes al spotten, maar voor Ediths choker moet je nog even geduld hebben hoor. Die krijg je namelijk, net als de earrings te zien in de Picture Perfect Party Looks die wij in de maand december élke dag voor jullie klaarzetten op de blog.

Zien we je snel weer?

Dan kun je ook meteen de andere leuke shops zien die we op Flavourites hebben ontdekt.

Liefs, Joy en natuurlijk ook van Edith <3

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.