Home / Tips / Flash tattoo’s | Kruidvat

Flash tattoo’s | Kruidvat

Het is eindelijk weer mooi weer en het festival seizoen is gestart! Tijd om de flash tattoo’s uit de kast te halen en ons weer lekker onder te plakken. Toen ik van de week door de kruidvat liep zag ik een super schattig setje met 3 ringen en een velletje flash tattoo´s. Die kon ik natuurlijk niet laten liggen!

flash tattoo
In het setje zitten 3 schattige gouden ringen. Alle 3 heel anders en met kleine details die ik perfect vind passen bij het festival seizoen.

flash tattoo
Ook zit er best een groot vel met flash tattoo’s bij op de achterkant zit namelijk nog een even groot aantal als je op de foto ziet.

flash tattoo
De flash tattoo’s brengen heel makkelijk aan. Knip ze op maat, haal het plastic velletje er af, leg hem op de huid en laat er water overheen lopen. Dit is echt alles je hoeft hem niet eens aan te drukken en hij zit al vast.

Wel vind ik het jammer dat je bij deze tattoo’s het doorzichtige laagje ‘plaksel’ heel goed blijft zien. Maar voor €7,95 voor 3 ringen en flash tattoo’s mag ik denk ik niet te veel verwachten?

Ga jij komend festival seizoen ook flash tattoo’s dragen?

Liefs, Lotte.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.