Home / Favorieten / Festivalzonnebril of gewoon een trendy zonnebril?!

Festivalzonnebril of gewoon een trendy zonnebril?!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Lieve meiden,

het zonnetje schijnt, de festivals zijn weer in volle gang en we hebben echt bíjna vakantie. Het is dan ook niet gek dat we overal de leukste zomeritems voorbij zien komen. Wat mij opvalt is dat super veel trendy zomeritems vaak iets met ‘festival’ heten of altijd maar ‘prefect voor een festival’ zijn. Festivaltasjes, festivaltopje, festivalzonnebril en ‘wat een gaaf broekje: echt leuk voor een festival!’

Maar waarom? Waarom zijn de wat uitgesproken, ‘extremere’ outfits alleen leuk voor een festival? Wat nou als je al die items heel gaaf vindt, maar niet van festivals houdt of nooit gaat? Kun je die dan nooit dragen?

Afgelopen week was ik in de Primark in Arnhem. Ik scoorde een leuk zomers outfitje. Of wat vind jij? Is dit toch meer een festivaloutfit door de crop top met blote schouders? Voor mij bestaat er eigenlijk geen verschil tussen ‘festivaloutfit’ of ‘zomeroutfit’. Ik vind dat je in de zomer gewoon lekker alles mag dragen: of dat nou op een normale zomerse dag is of op een festival. Dus, houd je niet zo van festivals of ga je nooit/niet zo vaak: laat het woord ‘festival’ jou niet tegenhouden en koop (en draag!) die toffe items gewoon!

Festivalzonnebril-Lady-Jewelry-1

Festivalzonnebril.nl, trendy en goedkoop.

Zo is het ook met de zonnebrillen van festivalzonnebril.nl. Wat een ontzettend gave brillen hebben zij te koop! Maar zijn die zonnebrillen dan niet alleen voor op een festival? Nee hoor, absoluut niet zelfs! De zonnebrillen zijn bij elke gelegenheid te dragen en echt helemaal on trend.

Festivalzonnebril-Lady-Jewelry-5

Zonnebrillen kopen is altijd lastig vind ik. Het is moeilijk om het juiste model voor jouw gezicht te vinden. Twee jaar geleden had ik een zonnebril (ik dacht van de Kruidvat, als ik me niet vergis) waar ik echt weg van was. Hij had de juiste kleuren, de juiste maat en hij zat gewoon perfect! Maar na twee jaar heeel veel dragen, zat de bril vol krasjes en was hij aan vervanging toe. Ik heb echt overal gezocht, maar kon geen vergelijkbaar model (en in dezelfde kleuren) vinden. En toen naar al dat zoeken, kwam ik bij festivalzonnebril.nl.  Ik was echt super blij toen ik daar eindelijk een soort gelijke bril vond: de Slick – Tortoise Red. Het enige verschil met mijn oude versie zijn de goudkleurige details die deze bril heeft. Deze details zijn een toffe toevoeging en maken het voor mij toch een échte nieuwe zonnebril!

Festivalzonnebril-Lady-Jewelry-3
Festivalzonnebril-Lady-Jewelry-4
Festivalzonnebril-Lady-Jewelry-2

Ik ben er heel erg blij mee. Hij beschermt m’n ogen goed tegen de zon en de kleur van het glas maakt de wereld in het zonnetje nog mooier dan dat het al is. (Dat is voor mij trouwens echt een eis aan een zonnebril: je moet er wel letterlijk en figuurlijk mee door een roze bril kijken, haha!)

Festivalzonnebril.nl heeft een ruim assortiment van de leukste zonnebrillen en geloof het of niet, maar ze kosten állemaal slechts €14,95. Ik weet zeker dat ook voor jou de perfecte zonnebril daar te verkrijgen is. En alsof de prijs nog niet laag genoeg is: hoe meer zonnebrillen je koop, hoe hoger de korting! We love that!

Wat vind jij van mijn nieuwe (festival)zonnebril? 🙂

Liefs, Edith

Lady-Jewelry-Logo[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.