Home / PARTYLOOKS / Party Look | Feeling chic and simple!

Party Look | Feeling chic and simple!

Hey girls, 
Daar is ie dan! De alleráller eerste (van de 31!) PARTYLOOKS! En ik voel me vereerd dat ik de spits mag afbijten. 😉
Het was wel eventjes lastig om de tijd te vinden om deze blog te schrijven, hoor. Drukdrukdruk! Hopelijk hebben jullie tussen alle Sinterklaasdrukte ook even een rustmomentje gepakt en ga je er eens lekker voor zitten om deze eerste look de bekijken. Dus sloffen aan, chill, kopje thee en kijk lekker mee 🙂

De look van vandaag is gestyled met een van mijn meest favoriete sieradenmerkjes: Estilo Decoration. Wat heeft Amoy (de eigenaresse) er weer een super toffe collectie van gemaakt voor de winter en de feestdagen! Het gouden armbandje met quote heb je misschien al eens eerder voorbij zien komen hier. Dat zou heeel goed kunnen want ik heb die echt bijna élke dag om. Het is zo’n mooie armband en ook de quote die er op staat is helemaal mijn ding. De drie woorden beschrijven eigenlijk precies de manier waarop ik leef: smile, love & dream. Ik hou van lachen (dat zul je ongetwijfeld wel zien aan de foto hier onder: SMILE!) Ook vind ik het heel belangrijk om mensen lief te hebben. Natuurlijk altijd, maar vooral in december – de donkere en koude maand – is het belangrijk om mensen te laten weten dat je ze liefhebt. En wist je dat de maand zelf jou daar eigenlijk heel goed bij helpt: er zijn genoeg momentjes om te laten merken dat je iemand mag of van iemand houdt: sinterklaas, kerst en natuurlijk ook bij de jaarwisseling. (Howwww romantic precies om 12 uur!) Dus, pak je kans en maak gebruik van de mooie gelegenheden.

estilo-decoration

In deze look draag ik naast de quote armband 3 armbandjes van Estilo Decoration. Zie je dat kleine gouden schildpadje? Hoe schattig! 😉 Het armbandje met de bruine steentjes heeft een warme uitstraling naast het goud en zwart. Het elastieke bandje met het Swarovski steentje is mijn favoriet van de drie: simpel en chic.

De armbandenset is perfect voor de feestdagen. De zwarte steentjes schitteren heel mooi en geven je outfit direct een feestelijke touch. Ideaal ,want de kleren die je erbij aantrekt, hoeven daarom niet heel opvallend of uitbundig te zijn. Geen glitters of glimmende lovertjes, gewoon een simpele zwarte broek en een leuk shirtje. Ik draag hier een groot favoriet van SisiCELEM fashion. Ik ben echt weg van de wijde mouwen! It was love at first sight! 

estilo decoration partylook

Ik draag op de foto’s bij deze outfit geen ringetjes. Waarom? Geen idee, haha! Ik ben namelijk dol op ringetjes en ik zou zeker een mooi subtiel gouden ringetje dragen bij deze look. Omdat op de armbandjes al veel aandacht wordt gevestigd, hoeft er op zich geen ringetje naast gedragen te worden, maar een subtiel gouden glimmertje zou er nog wel heel tof bij staan!

Wel was het een bewuste keus om geen kettinkje te dragen bij deze partylook. De touwtjes bij de hals van het shirtje zijn veelte tof om hier nog een ketting bij te dragen. 🙂

De outfit heb ik afgemaakt met cognackleurige schoenen, dat kleurt mooi bij het goud uit de sieraden en het bruine van de steentje van het armbandje.
Estilo Decoration

Wat vinden jullie van de eerste partylook?
Zouden jullie gaan voor een outfit met simpele kleding en sieraden die de look compleet én feestelijk maken?

Fijn weekend meiden <3

Veel liefs! Edith

*Alle sieraden uit deze look zijn te verkrijgen bij Estilo Decoration
*Broek: Vero Moda
*Schoenen: Tamaris (oude collectie)
*Top: SiSiCELEM Fashion

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.