Home / Favorieten / De favoriete sieraden van blogger Monique

De favoriete sieraden van blogger Monique

Hey meiden,

Als ik op het gebied van sieraden  ergens echt dol op ben (naast de statement kettingen), zijn dat toch wel parels. Vrouwelijk en sierlijk met zijn glanzende witte en ronde vorm. Hoe groter de parels, hoe beter. Ik beschouw parels als de ideale sieraad voor bruiden. Parels worden immers bruidstranen genoemd!

Favoriete-Sieraden-Monique-Lady-Jewelry1

In mijn outfits zijn mijn pareloorbellen, parelketting en parelarmband haast onmisbaar. Ik draag veel wit en daar matchen mijn parels heel goed mee. En niet alleen met wit staan de parels goed, ze passen eigenlijk overal bij. Ik vind dat parels een elegant tintje geven, maar niet op een manier dat je een kakker lijkt. Als een klein meisje stereotypeerde ik de parelsieraden altijd als een sieraad dat alleen gedragen zou worden door kakkers, maar gelukkig is dat niet zo.

Favoriete-Sieraden-Monique-Lady-Jewelry2

Al mijn parelsieraden die ik bezit zijn nep, omdat een echte parelsieraad super duur is! Maar voor de mensen die er wel het geld voor over hebben, moeten goed opletten tussen het verschil van echte en imitatieparels. Zo zijn echte parels wat ruw en imitatie parels perfect glad. Echte parels zijn nooit perfect rond, terwijl imitatieparels dat wel zijn. Ook zijn echte parels zwaarder dan imitatieparels. De parelketting en de parel oorbellen op de foto zijn van de Primark.

Favoriete-Sieraden-Monique-Lady-Jewelry3

Houden jullie ook van parelsieraden of vinden jullie het juist niks? Laat het me weten: ik ben benieuwd!

Veel liefs, Monique

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.