Home / Trend / Choker ketting | Hot or not?

Choker ketting | Hot or not?

Hello ladies! Zijn jullie net zoals ik social media verslaafd? En volgen jullie ook verschillende celebrities? Ik volg bijvoorbeeld Romee Strijd, het Nederlandse Victoria’s Secret model. Niet alleen is ze super knap, maar ze draagt ook altijd de laatste mode. Ze promoot vaak choker kettingen en dat maakte me nieuwsgierig dus vandaar dat ik zelf opzoek ben gegaan!

Afgelopen weekend was het groot feest in Amerika, het festivalseizoen was geopend met Coachella! De chokers waren niet te missen en dat zag ik bij heel veel meiden terug. Er waren allerlei soorten en maten. Misschien weet je totaal niet wat het is of denk je aan dat elastische kettinkje van vroeger, die zo strak om je keel zat. Nou eigenlijk is het inderdaad een strakke ketting rondom je keel, maar nu in allerlei verschillende soorten.

Choker

 

 

Ik had er voor het schrijven van deze blog nog mijn twijfels over.. Ik vond het super mooi als ik het zag bij modellen, maar ja bijna alles staat modellen goed toch? Ik wist niet of ik het zelf snel zou gaan dragen, vooral omdat het nogal strak om mijn keel zit en ik niet zeker weet of ik dat zo fijn vind zitten.

 

Choker

 

 

Nu liep ik samen met een vriendin in de stad en kwam ik daar een soort gelijke choker ketting tegen. Zoals je op de foto ziet is het een erg subtiel zwart bandje. Ik wilde het graag een kans geven, want zolang ik het niet uit probeer kan ik er eigenlijk ook geen goede mening over vormen.  Dus.. na lang twijfelen heb ik ‘m gekocht! Ik vond het er stoer uitzien en na een tijdje had ik eigenlijk helemaal niet meer in de gaten dat ik ‘m had!

 

 

Uiteindelijk ben ik super blij met deze aankoop en heb ik er totaal geen spijt van! Ik vind het er super leuk uitzien en vind het een aanrader voor iedereen. Het ziet er erg subtiel uit en is niet alleen goed te combineren met kleding, maar ook met andere sieraden! Het is natuurlijk onmisbaar tijdens de festivals die nog gaan komen. Ik denk dat ik binnenkort maar opzoek ga naar nog meer verschillende soorten!

Wat vinden jullie ervan? Zouden jullie het dragen of heb je het ooit gedragen? Laat het me weten or show me your choker!

 

Liefs, Eva

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.