Home / Favorieten / Cactussen | The perfect gift

Cactussen | The perfect gift

Cactussen! You either love it or hate it. Ik ben er echt helemaal gek op! Ik vind cactussen een super gezellige sfeer geven in je kamer.

Ik heb zelf 6 mini cactussen in mijn kamer staan. Elke keer als ik met mijn vriendinnen in de stad ben en ik zie er een cactus staan, wil ik ‘m het liefste meenemen naar huis. Ik heb helaas een klein kamertje, dus probeer ik me in te houden..

Een goede vriendin van mij Cactusgaat voor het eerst op haarzelf wonen. Super leuk natuurlijk en ik ben van plan om heeeel vaak langs te komen. Ik wilde haar graag een klein cadeautje geven voor haar eerste kamertje. Ik dacht natuurlijk gelijk aan een cactus, want daar sta ik nogal bekend om ;). Niet alleen mijn vriendinnen weten dat ik gek ben op cactussen, maar ook mijn moeder.  Zo was ik een tijdje geleden erg druk met mijn tentamens. Mijn moeder wist dit en kwam thuis met een super leuk cadeautje, om me succes te wensen. Ik vond het een super lief gebaar en wat bleek.. het was dit super leuke kettinkje met een minicactus. Ik was gelijk tot over mijn oren verliefd. Ik deed ‘m gelijk om. Dit is natuurlijk ook een super leuk cadeautje om te geven en een keer wat anders dan mijn standaard cactus.

 

Zoals je op de fotCostes cactuso kan zien, is het een minimalistisch kettinkje. Je kunt het kettinkje op verschillende hoogtes vastmaken. Zo kun je ‘m strak om je keel doen, maar ook iets losser. Het ligt er maar net aan welke kleding je aandoet.

 

Het kettinkje is een goede combinatie bij verschillende soorten kleding. Ik draag ‘m zelf bij een losse blouse, maar er zijn heel veel verschillende manieren.

 

Costes cacctus

 

Het kettinkje is van de Costes en kost €12,95.

Liefs,
Eva

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.