Home / Favorieten / By Caitlin | Fashionable (én fietsend) de zomer in!

By Caitlin | Fashionable (én fietsend) de zomer in!

Hi girls!

Een paar weken geleden hebben jullie al kunnen lezen over de Swan Market in Utrecht waar ik naartoe geweest ben. Ik heb in dat artikel verschillende shops aan je voorgesteld, maar vandaag vertel ik je zoals beloofd meer over één van die shops. In de titel staat het natuurlijk al, die shop heet By Caitlin!

Swan-Market-Utrecht-Mei-By-Caitlin-Lady-Jewelry

Laat ik je eerst wat meer vertellen over de eigenaresse. Jawel: Caitlin! Op de Swan Market heb ik haar mogen ontmoeten en daar kwam ze over als een heel aardige, leuke en vooral passievolle jongedame. Wanneer iemand zijn of haar enthousiasme over kan brengen op anderen, dán doe je iets wat je leuk vindt én kun je echt succesvol worden. Althans, dat is mijn mening: doorzettingsvermogen om je bedrijf tot een succes te maken gaat namelijk gepaard met passie voor hetgeen waarmee je dat wilt bereiken. Caitlin heeft die kwaliteiten en passie naar mijn idee zeker: ik werd namelijk niet alleen heel enthousiast van haar mooie spullen, maar ook van de liefde voor haar shop.

Fiets-Ring-Zilver---By-Caitlin-Lady-Jewelry

Girls love gifts! By Caitlin is een jong merk annex online cadeauwinkeltje voor dames met smaak! Naast het verzorgen van persoonlijke handgemaakte cadeaus voor verjaardagen, getuigen, bruiloften of bedankjes, heeft By Caitlin een zorgvuldig geselecteerd assortiment met een hoog must-have gehalte. Bestaande uit musthave handgemaakte cadeautjes, hebbedingetjes, sieraden en handgemaakte accessoires! Een cadeautje of kaart voor iedere gelegenheid en ieder budget. Bij By Caitlin shop je unieke cadeautjes voor je vriendinnen! Of natuurlijk… jezelf! 

Het stukje schuingedrukte tekst van hierboven vind je op de website van By Caitlin. Hier heb ik niets meer aan toe te voegen: het klopt! Ik hoor je denken: “ehm… Joy, dit is toch niet het einde van deze blog? In de titel ging het toch over fashionable, fietsen en zomer?” 

Fashionable én fietsend de zomer in met By Caitlin!

Ring-Fiets-Zilver-By-Caitlin-Lady-Jewelry-2

Jullie weten nu iets meer over het merk By Caitlin, maar natúúrlijk ga ik jullie ook iets vertellen over een item uit de webshop. Op de markt heb ik lang (maar nog lang niet lang genoeg) de kraam van Caitlin bekeken. Er lagen oorbellen, armbanden, happy message pills, kaarten, kettingen en… ringen. Heel. Veel. Ringen.

Laat ik nu een kleine verslaving aan ringen opgelopen hebben. Het liefst draag ik tien ringen aan één hand, maar dat werkt natuurlijk niet. Soms moet ik mijn ene geliefde ring dus achterlaten om een andere liefde om mijn vinger te kunnen doen. Daar is de laatste weken verandering in gekomen. Want! Ik kreeg een ringetje van By Caitlin en dat is de komende tijd liefde nummer 1.

Naast mijn liefde voor ringen, houd ik namelijk ook van fietsen. Niet zo zeer van fietsen op een fiets, maar fietsen als plaatjes. Ik heb een portemonnee met fietsjes en nu dus ook een fietsenringetje. Misschien moet ik maar een starten met een verzameling. 😉

Fashion find: outstanding minimalism!

Ring-Fiets-Zilver-By-Caitlin-Lady-Jewelry-3

Terug naar waar ik het eigenlijk over ging hebben: de ring! Ik vind het ringetje dus ge-wel-dig, juist omdat het net effe anders is dan een steentje, rondje of driehoekje. Het is minimalistisch, maar toch een beetje gek en ook al is de ring klein en smal: it stands out. De ring heet trouwens Amsterdam Fietsje en is verkrijgbaar in de kleuren goud, roségoud en zilver. Voor deze verzilverde musthave betaal je slechts €9,95. Iets super tofs hoeft dus helemaal niet veel te kosten!

Het liefst combineer ik het ringetje met kleding in een leuke kleur: roze bijvoorbeeld. Zoals je op bovenstaande foto’s ziet, combineert zilver erg mooi met wit en roze. Bij de ring draag ik vaak meerdere zilveren ringen, maar uiteraard ook mijn horloge van Cluse en heel leuke bar-earrings: ook helemaal hip! Zulke oorbelletjes zijn trouwens ook bij By Caitlin verkrijgbaar.

Ben je wel benieuwd wat er nog meer voor leuks bij By Caitlin te vinden is? Kijk dan vooral op haar website of zwijmel alvast weg bij de foto’s hier beneden. Ik heb namelijk mijn persoonlijke favorieten voor je klaargezet.

By-Caitlin-Shop-Lady-Jewelry

Wat vind jij van By Caitlin©? Kende je deze webshop al of heb je het zojuist ontdekt?

Wat het ook is, je bent vast net zo enthousiast als ik. Toch?!

By Caitlin Lady Jewelry Sieraden Accessoires

 

Deze post bevat gesponsorde producten. Echter, dit heeft mijn mening op geen enkele manier beïnvloed. 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.