Home / Favorieten / Brrrr… Tijd voor een luxe, warme sjaal!

Brrrr… Tijd voor een luxe, warme sjaal!

Hey lieve meiden,

Hoe is het met jullie? Hebben jullie ook alle tentamens en deadlines weer achter de rug of heb je het juist super druk met school en/of het werk? Het is alweer een tijdje geleden dat ik iets voor jullie geschreven hebt. De afgelopen weken heb ik het vooral druk gehad met school, maaar gelukkig heb ik daarna goed kunnen genieten van een welverdiende (ja toch?!) wintersportvakantie! Samen met Frank en zijn gezin zijn we een paar daagjes naar Oostenrijk geweest waar we heerlijk hebben geskied. Nu terug in Nederland vind ik de kou hier wel mee vallen in vergelijking met de temperaturen van de besneeuwde bergen. Maar het is nog steeds winter, dus een sjaal mag voor mij nooit ontbreken als ik de deur uitga! Vandaag wil ik jullie graag mijn by far meest favoriete sjaal van dit moment laten zien!

I’m in loveee met grote sjaals, of zoals je het ook kunt noemen: omslagdoeken. Ik vind het echt heerlijk om buiten in de kou weg te kunnen kruipen in een warme sjaal. (en ze zijn ook ideaal ’s ochtends in de bus of trein als je nog heel eventjes wil slapen). Hoewel comfort en warmte natuurlijk het nut is van een sjaal, moet ie er voor mij ook altijd wel fashionable uitzien. Juist wanneer de sjaal zo groot is, dan bepaalt hij namelijk een erg groot deel van hoe je hele outfit oogt. Mijn absolutely favourite die je hier ziet, komt van Bufandas.

 

Bufandas ontwerpt en maakt mooie en exclusieve sjaals en mode accessoires. Van elke sjaal is er maar een beperkte oplage (het zijn immers handgemaakte artikelen) en dat maakt de sjaals écht uniek en exclusief.

Bufandas staat voor eigentijds, stoer, elegant, sexy, exclusief maar toch toegankelijk. En dat hebben ze zeker waar gemaakt! Deze sjaal heeft het allemaal. <3

Ik vind het heel tof dat je de sjaal op verschillende manieren kan dragen en combineren omdat hij twee verschillende kanten heeft. De grijze ‘voorkant’ is van imitatiebond en supersuper zacht, heel fijn! De binnenkant is van satijn en rond de sjaal hangen lichtbeige suède franjes. Door de afwisseling van stoffen, kleuren en materiaal is de sjaal te combineren bij elke stijl: van boho tot chique!

Houden jullie ook zo van grote, warme en luxe sjaals?
En wat vinden jullie van mijn favoriet?

Fijn weekend girls!

xoxo Edith

 

*De sjaal is verkrijgbaar bij Bufandas Omslagdoek imitatiebont Groenbeige | €49,95

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.