Home / Reviews / Polette Lente Korting!

Polette Lente Korting!

Hoi meiden!

Even terug heb je meer kunnen lezen over de bril die ik, Joy, van Polette binnengekregen heb. Heb je het gemist? Klik dan hier! Mijn Polette is fantastisch en van erg goede kwaliteit. Nu ik de bril al even heb, kan ik daar natuurlijk écht een eerlijk oordeel over geven. Omdat ik zo’n fan ben van Polette, wil ik jullie de Polette Lente Korting zeker niet onthouden. Want, wij houden van Polette én van korting!

Tatarataaaaaaa…

Polette Lente Korting

Speciaal voor onze trouwe volgers: jullie dus!

Polette Lente Korting: Met de code LENTE ontvang je 25% korting op de brillen van Polette! 

Welk model ga jij bestellen? En ga je voor een bril of liever een zonnebril?

Love, Joy

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.