Home / Favorieten / Bombata | Nummer 1 trendy laptoptas!

Bombata | Nummer 1 trendy laptoptas!

Hoi fashionista’s!

Het merk waarover ik je nu ga vertellen is groot. Het is ook een merk waarop ik mega trots ben dat Lady Jewelry ermee mag samenwerken. Het is een merk dat ik al jaren ken, een merk waar ik al zo lang fan van ben. Het is een merk dat jij misschien nog niet kent en omdat ik het zo ontzettend gaaf vind, ga ik zorgen dat je na het lezen van dit artikel Bombata niet meer uit je hoofd krijgt! Het merk waar ik het inderdaad over heb: Bombata. Zij verkopen laptoptassen en sleeves voor om je tablet die handig, maar ook nog eens super tof en trendy zijn!

Een nieuwe trendy laptoptas van Bombata

Bombata-Laptoptas-Lady-Jewelry

Jaren geleden kocht ik een nieuwe laptop en daarbij hoort natuurlijk een goede tas. In die tijd ging het voor mij al om het praktische aspect, maar dat het fashionable moest zijn was voor mij 10.000 keer zo belangrijk. Ik kan je vertellen dat ik aan het zoeken naar een laptoptas misschien meer tijd kwijt ben geweest dan aan het zoeken naar een laptop. Het is maar waar je prioriteiten liggen, toch?

Na heel wat speurwerk kwam ik toen uit bij Bombata. Dit merk sprak mij aan om de naam, die betekent trouwens rounded, omdat dat Italiaans is. Ik ben half Italiaans zoals je misschien wel weet en op de één of andere manier ben ik dan toch gevoelig voor het leuk vinden van Italiaanse dingen, namen, designs of merken. In het geval van Bombata ben ik fan van de dingen, de naam, de designs én het merk!

Bombata.nl: ken jij het merk al?

Bombata is dus een Italiaans merk waarvan Fabio Guidoni de eigenaar is. Bombata is een kleurrijke collectie van laptoptassen, laptopcases, tablettassen en tabletcases. Het idee is dat een laptoptas er niet saai uit hoeft te zien, maar serieus en tegelijk weer speels. Dit heeft geresulteerd in een collectie functionele en originele producten tegen een scherpe prijs. Het is een variërende collectie die inspeelt op style, functionaliteit en prestige.

De tekst die je net las staat ook op de website van Bombata zelf. Ik had het zelf kunnen typen: wat er staat is helemaal waar! De laptoptassen zijn kleurrijk en z-e-k-e-r niet saai. Waar ik ook ging met mijn eerste laptoptas van Bombata, ik kreeg telkens weer complimentjes én de vraag waar die leuke tas dan vandaan kwam

Die leuke tas met haar mooie details heb ik dan ook jaren elke dag gebruikt en daardoor was’ie zo langzamerhand wel aan vervanging toe. Ik heb mijn eerste zwarte Bombata erg intensief gebruikt, dus hij mocht inmiddels ook wel iets minder mooi worden. In elk geval weet ik als geen ander dat de kwaliteit erg goed is, want ook al heeft de tas al een paar verjaardagen gevierd en worden er wat rimpels zichtbaar: hij is onsterfelijk!

Bombata Kobaltblauwe Business Edition

Bombata-Laptoptas-Lady-Jewelry1

Op de foto’s zie je geen zwarte laptoptas, maar een heel toffe kobalt blauwe die ik een aantal weken geleden op de deurmat vond! Deze tas weerspiegelt voor mij precies wat Bombata wil uitstralen. Het heeft mooie ronde vormen, is er praktisch doordat het meerdere vakken heeft, is absoluut niet saai, heel erg kleurrijk en very stylish!

W. A. U. W. Dat was wat ik dacht toen de postbode aanbelde met een wel héél grote doos in zijn armen. Ik opende de deur en nam het pakket aan, zette snel mijn handtekening voor ontvangst en rende met de doos terug naar binnen. De doos scheurde ik open, waarna ik luchtkussentjes zag en daaronder… een grijze doos met witte letters die mij liefdevol aanstaarden: Bombata! Die doos nam ik voorzichtig op mijn schoot en vol nieuwsgierigheid opende ik de doos. Daar was’ie dan, mijn nieuwe laptoptas. Vanaf het eerste moment mijn nieuwe favoriet, laptoptas nummer 1!

Oh, it’s matching my shirt!

Bombata-Laptoptas-Lady-Jewelry-6

De kleur van de tas past, zoals je ziet, precies bij mijn gestreepte shirtje (oh, en ook bij mijn geliefde blauwe nikes die je nog wel eens zult zien). Dit was niet helemaal de bedoeling, maar het had niet anders moeten zijn denk ik. De tas heeft dus een stralende kleur blauw, maar dat is niet het enige wat de tas zo mooi maakt. Omdat het een Business Edition is, heeft deze tas meerdere vakken. Superhandig als je je tablet, toetsenbord, notitieblok, muis, oplader of iets anders mee moet nemen. Zelf vind ik het wel handig dat er ook eten in past, want ja… Iets lekkers op z’n tijd is ook wel fijn! Ook krijg je een mooie bijpassende schouderband én een extra hoes om je laptop in te doen. Aan deze hoes is klittenband bevestigd, waardoor de laptop perfect op zijn plaats blijft tijdens het dragen van de laptoptas!

Bombata-Laptoptas-Lady-Jewelry-3

Helaas is de tas iets duurder dan een paar tientjes, máár dat is het ook zeker waard! Deze tas, de Bombata Business Laptoptas 15,6 inch Cobalt Blauw, kost €89,95. Dit is behoorlijk wat, maar je krijgt er een ontzettend mooie tas voor terug. Bombata.nl levert alle tassen gratis én de volgende werkdag als je voor 22.00 uur bestelt. Daarnaast krijg je binnen een paar uur antwoord op mails, word je goed geholpen en kun je fijn achteraf betalen. Wat een service!

Wil je héél graag een Bombata, maar vind je de Business edition net iets te groot, te prijzig of wil je liever een andere kleur? Geen paniek: er zijn nog veel meer leuke, die net iets goedkoper zijn. Ik heb hieronder een aantal mooie producten neergezet uit de webshop van Bombata.nl! Overigens zijn er tassen voor laptops in alle maten: wat wil je nog meer…

Bombata.nl

Ga jij ook een Bombata aanschaffen?

Welke kleur of materiaal wil je het liefst?

Liefs, Joy

Lady-Jewelry-Logokliiiin
Deze post bevat gesponsorde producten. Echter, dit heeft op geen enkele manier mijn mening beïnvloed.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.