Home / Favorieten / Bloggers Favorites

Bloggers Favorites

Mijn favorieten sieraden hebben we een tijdje terug natuurlijk al gezien! Maar wat zijn de favoriete van andere bloggers? Vandaag heb ik het favoriete sieraad van drie andere dames.

De tekstjes en foto’s zijn door deze dames zelf geschreven. Klik op hun naam boven de foto om een kijkje te nemen op hun eigen blog.

Nicky – Nicky Nails

bloggers
Ik ben iemand die niet veel sieraden draagt maar toch doe ik elke dag mijn Pandora armband om. Elk bedeltje heeft namelijk een speciale betekenis voor mij. Elk bedeltje vertelt een stukje van mijn leven. Zo staat het boekje met study voor mijn opleiding onderwijsassistent, het vlindertje voor een nieuw begin en het katje voor lieve Puck. Zo heb ik al mijn belangrijke gebeurtenissen altijd bij mij, echt mijn geluksarmband.

Patricia – Patricia neemt je mee

bloggers
Dit is mijn favoriete sieraad omdat ik deze gekregen heb na de geboorte van onze zoon Bjarne Tim. En dit sieraad is echt uniek. Er zit een klein foutje in de gravering, de 2 in het geboorte jaar is vergeten te graveren, maar dat maakt hem juist extra bijzonder voor mij. Door het dragen van dit sieraad heb ik voor mijn gevoel mijn zoontje altijd bij me. Ik draag hem dan ook dagelijks.

Desirée – Curvacious

bloggers
Mijn meest bijzondere sieraad is naast mijn trouwring toch echt deze rosé gouden geboortering die ik zelf ontworpen heb met de zwangerschap en bevalling van onze dochter in gedachten. De druppelvorm die de geboortesteen van mijn dochtertje vasthoudt geeft weer hoe ik haar in mijn buik gedragen heb en haar nu in mijn hart draag. Ik heb haar naam (Shae Elisah) erin laten graveren om het helemaal af te maken. Ik kreeg tranen in mijn ogen toen hij na het wachten eindelijk binnen kwam. Zo mooi en bijzonder ♥.

Prachtige sieraden met allemaal prachtige betekenissen! Ik kende de ring van Desirée al, maar hij blijft erg bijzonder en het zelfde geld voor de ketting van Patricia en de armband van Nicky. En mocht je mijn favorieten nog niet hebben gezien dan kan je die hier vinden.

Wil jij vaker favorieten van bloggers zien?

Liefs, Lotte

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.