Home / Even voorstellen / Blog, blog, blog | Favourites + Spam je Blog!

Blog, blog, blog | Favourites + Spam je Blog!

Hey meiden!

Vandaag een heel ander artikel op Lady Jewelry! Wij hebben een aantal blogs leren kennen en willen jullie daar ook kennis mee laten maken. Bij ons kun je namelijk terecht voor alles over sieraden en accessoires, maar bijvoorbeeld niet voor lekkere recepten of tips om fit te blijven! Kijk mee en laat hieronder ook weten wat jouw favoriete blog is! #spamjeblog

Die dingen zijn natuurlijk ook heel belangrijk (maar niets belangrijker dan sieraden, toch?!). Daarom voor jou een lijstje met leuke blogs om eens naar te kijken. Lees en kijk mee!

Food Blog | Comfortsnacks

Comfort-Snacks-Lady-Jewelry

Eigenaresse Christel over comfortsnacks.nlWie kent het niet? Je voelt je verdrietig, boos of verveelt je gewoon. Voordat je het weet bunker je die zak chips leeg of grijp je ijs uit de vriezer om je een beter gevoel aan te eten. En het werkt, even dan. Daarna voel je je weer net zo beroerd, omdat je ellendig vol zit of vanwege het feit dat je 1000 calorieën aan voedsel binnen een kwartier hebt weggewerkt. Enfin, zie deze website als je nieuwe comfort snack. Lees je een beter gevoel in plaats van je alleen maar een beter gevoel te eten.

Uiteraard blijft het toegestaan om je een beter gevoel te eten, daarom deel ik wekelijks goddelijke recepten met je. Ook verschijnen er voedselfeitjes op deze site. Daarnaast vind je ook herkenbare lijstjes, life hacks en nieuwtjes op deze site.

 

Life Blog | Kidz Blogger

Kidz-Blogger-Lady-Jewelry

Eigenaresse Yvonne over kidzblogger.nl: Ik ben Yvonne Ufkes en ik ben getrouwd. Samen hebben we drie kinderen (Justin 10 Dylan 8 en Milan 4). Samen met de boys beleven wij allerlei leuke dingen. Zo gaan we regelmatig naar pretparkendierentuinen, dagjes weg etc. Dit willen we graag met jullie delen. Wat is nu een leuk park om heen te gaan en welke niet en vooral waarom wel of niet. En waar moet ik rekening mee houden, wat neem ik mee.

Leuke weetjes en tips en… Van alles en nog wat vind je in de rubriek kidzenzo.. Dan hebben we nog verschillende leuke traktatie tips, travel leuke reisverslagen etc. Kortom een leuke en inhoudelijke website.

 

Lifestyle Blog | Wilmaaa

Wilmaaa-Lady-Jewelry

Eigenaresse Wilma over wilmaaa.nlIk ben dus Wilma, het meisje achter de blog. Ik ben 22 jaar oud en ben in 2013 getrouwd met de liefde van mijn leven, Michiel! Ook ben ik mama van een heel lief en klein meisje, Yarah van 1 jaar. Ik heb enorm veel interesses, zo vond ik het ook moeilijk om een opleiding te kiezen na de middelbare school. Uiteindelijk koos ik voor de opleiding Sociaal Agogisch Werk. Helaas werd ik ziek en kreeg ik de ziekte van Pfeiffer en de ziekte van Lyme. Mijn opleiding kon ik niet meer afmaken. Na 6 jaar gaat het gelukkig best wel goed met mij, daar ben ik erg dankbaar voor. Ik vroeg me af, wat wil ik nou? Eigenlijk van alles en dus teveel. Ik ben enorm gek op schrijven en lezen, vandaar dat ik mijn eigen persoonlijke mama-lifestyleblog ben begonnen! Hier kan ik over alles schrijven wat ik maar wil.

Ik vind het dus enorm leuk om over van alles te bloggen. Zo blog ik over mijn leven als moeder, dingen die ik tegenkom in het leven, persoonlijke gedachten en vind ik het leuk om producten te reviewen. Het liefst wil ik met mijn blog jullie inspireren. Dit kan over van alles gaan.

 

Life Blog | Mama van Liam

Mama-van-Liam-Lady-Jewelry

Eigenaresse Mèlanie over mamavanliam.nlIk ben Mèlanie geboren op 22 Juni 1991 dat betekend dat ik nu dus 24 jaar ben. Ondertussen ben ik al weer 8 jaar gelukkig met mijn vriend Edwin, en wonen we al weer bijna 3 jaar samen in het Zuid-Hollandse Ouddorp. Op 10 juni 2015 werd ons gezin voorlopig compleet gemaakt met de komst van ons lieve zoontje Liam.

Zoals mijn blognaam al een tipje van de sluier oplicht, gaat mijn blog over Liam. Naast dat mijn blog over Liam gaat vertel ik ook nog andere dingen die mij en mijn gezin bezig houden. Deel ik ervaringen en geef ik tips aan mommy’s en daddy’s (to be). Naast het bloggen en mijn huishouden en natuurlijk de zorg voor mijn gezin, werk ik ook nog gemiddeld 24 uur in een kapsalon. Dat is de ene week 2,5 dag en de andere week 3,5 dag. Als ik nog tijd over heb dan spreek ik gezellig met vriendinnen af of ga lekker shoppen.

 

Budget Blog | BudgetElla

Budgetella-Lady-Jewelry

Eigenaresse Roxanne over budgetella.nlBudgetella is het online magazine waar leuk leven voor weinig centraal staat. In het magazine worden dagelijks 1 a 2 artikelen gepost over lifestyle, beauty, mode, reizen en eten met de nadruk op leuke prijsjes.

Hedendaags is besparen echt een ding geworden, een onderdeel dat tegenwoordig in elk huishouden wordt toegepast. Anno nu zijn de mogelijkheden en de diversiteit erg groot. En natuurlijk willen we allemaal met de volle 100% van ons leven genieten. Om besparen en genieten met elkaar te combineren ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn het magazine met het motto; Leuk leven voor weinig.

Ik, Roxanne (eigenaresse van Budgetella), blog me suf over de leukste budget en lifestyle gerelateerde onderwerpen in het gezelschap van mijn Curaçaose kat Tony. Ik houd van reizen, de beste koopjes scoren, mode en makeup trends. Vintage lover, interieur junkie en vaste klant bij de kringloop. Ik ben altijd op zoek naar de goedkoopste dealtjes onder het genot van een kopje thee. Het ultieme recept om Budgetella.nl draaiende te houden. Voel je welkom in het online magazine.

 

Lifestyle Blog | Little Family of 3

Little-Family-of-3-Lady-Jewelry

Eigenaresse Sarah over littlefamilyof3.beMijn naam is Sarah Hanssens, 28 jaar, dierenvriend, make-upaddict, het lief van mijn lief en boven dit alles ben ik de moeder van een überschattig meisje genaamd Enora. 

Oorspronkelijk was ik met de blog gestart als dagboek, familie en vrienden wisten er van en konden de blog volgen, maar sinds midden 2015 heb ik toch besloten om er ‘meer’ mee te doen en niet enkel te posten hoe goed Enora het doet en wat ze heeft geleerd, maar ook te vertellen over ons nieuwe avontuur (huis), onze uitstapjes en eigenlijk alles wat ik wel belangrijk, interessant, leuk of handig vind. Ook omdat ik het eigenlijk ook wel graag doe, dat bloggen!

 

Coaching Blog | Cindy’s Coaching Corner

Cindys-Coaching-Corner-Lady-Jewelry

Eigenaresse Cindy over cindyscoachingcorner.com/blogIk ben Cindy Stal. Intuïtief coach, ondernemer en blogger. Ik help jou je innerlijke kracht terug te vinden en te leren vertrouwen op je intuïtie. Vanuit deze kracht en door weer te leven vanuit je hart, creëer je de mooiste ervaringen voor jezelf en je omgeving.

Ik wil je helpen de rust in jezelf te vinden. Om de onrust en ruis om je heen zelf op te lossen. Je neemt de verantwoordelijkheid voor je eigen leven. Ook al voelt dit soms zwaar en kunnen emoties ontzettend heftig zijn. Er zijn momenten in je leven waarop het voelt alsof je op een rotonde staat en zoveel kanten op kunt. Welke afslag is de juiste, welke past bij jou?

Jij kunt vanuit de kracht en het vertrouwen in jezelf altijd de juiste beslissing voor jou nemen. Ook al voelt deze beslissing juist heel eng, soms raar of snapt misschien wel niemand om je heen waarom je deze beslissing wilt nemen.

 

Life Blog | Mama met Passie

Mama-met-Passie-Lady-Jewelry

Eigenaresse Angela over mamametpassie.nl: Ik ben Angela (25) en getrouwd met Stephan (27). Samen hebben wij een prachtige dochter Naomi (bijna 1). Samen met mijn gezinnetje geniet ik van het wonen in een dorp op Goeree-Overflakkee. Sinds mijn zwangerschap en de geboorte van Naomi zit ik vol met verhalen. Ik ben eerlijk en recht voor zijn raap. Het ouderschap is nu eenmaal niet altijd rozengeur en maneschijn toch!? Dat deel ik dus en 101 andere verhalen, tips en tricks rondom zwanger zijn en het ouderschap, met een vleugje humor. De verhalen die ik eerst schreef op mijn laptop staan nu online. En eerlijk? Ik had niet gedacht dat zoveel mensen mijn artikelen zouden lezen. Erg leuk! Ik hou dus van schrijven, kletsen en het delen van mijn ervaringen. Dat is een grote passie en in oktober 2015 waagde ik de stap. Dit is goed te combineren met mijn werk als communicatieadviseur. Een echte uitlaatklep voor mij, een heerlijke hobby.

We hopen dat we je kennis hebben laten maken met nieuwe blogs die jij ook leuk vindt! Het was een bewuste keuze om ook blogs te laten zien van mamabloggers, bloggers die al wat bekender zijn en bloggers die een heel andere stijl hanteren dan wij zelf.

Welke blogs kende je nog niet? 

Weet jij nog leuke blogs die hier niet tussen stonden? Laat het weten in de reacties!

 

Liefs, Edith & Joy

Lady-Jewelry