Home / Favorieten / Black & bronze: my favorite autumn colors!

Black & bronze: my favorite autumn colors!

Hi fashionable & fabulous ladies!

Uren spendeer ik aan het zoeken naar nieuwe webshops. Leuke, toffe items die je niet op iedere hoek van de straat tegenkomt: dát is fashion voor mij! Anders en uniek zijn, maar dan het liefst wel op een betaalbare manier. We (oké, ik momenteel niet) zijn toch studenten en hebben nou eenmaal geen honderden euro’s per maand over voor die ene jas, vergulde gouden armband of dat ene handgemaakte leren tasje. Of toch wel?! Ik was een paar weken terug namelijk weer bezig met zoeken en toen stuitte ik op het merk Leren Tasjes By Meola, van een jonge meid die zelf tassen maakt. Omdat ik dit zelf ook gedaan heb, was ik gelijk enthousiast en blij opende ik haar website.

leren-tasjes-by-meola

Toen de webshop geladen was, zag ik allerlei tasjes, maar ook schorten van leder, sieraden, portemonneetjes en notitieboekjes. Nu ben ik een enorme tassengek en daarom was dat de pagina die ik als eerste opende. Twijfel, twijfel… Niet over óf ik iets ging bestellen, maar wát! Een stuk of 25 kleuren van een aantal verschillende modellen. Da’s lastig voor een twijfelkont als ik…

Zoals je hierboven ziet, bestelde ik een tasje in de kleur brons (dit heeft zonder overdrijven een week geduurd, want elke dag was ik weer fan van een andere kleur). Daarbij een armband met mooie steen: perfect om een nieuwe look mee te creëren! Ik ben namelijk helemaal verliefd geworden op de bronzen kleur van de tas, dus daarbij heb ik een aantal items uitgezocht. Vorig jaar zou ik meteen gekozen hebben voor zwart, want die kleur draag ik het liefst het hele jaar door.

collages16

Hebben jullie eigenlijk een favoriete kledingkleur? Voor mij is dat dus zwart, maar toch probeer ik in de lente en zomer het zwart wat meer achterwege te laten, of het in elk geval met een leuk, fel keurtje te combineren. Zwart komt al snel hard over en met het warme weer is het ook gewoon niet handig: het trekt de warmte namelijk aan. In de winter draag ik al jaren het liefst alleen maar zwart, maar dit jaar moest daar maar eens verandering in komen! Het toffe tasje was daarvoor een goede aanleiding.

Ik koos ervoor het tasje te combineren met mijn nieuwe, zwart/wit/grijze broek. Wat zit die lekker! Daarop droeg ik mijn nieuwe top die toevallig precies dezelfde kleur heeft als mijn lovely leather bag. Een olijfgroen jasje erop, en klaar!

leren-tasjes-by-meola2

Ehm, klaar? Nog niet helemaal, want ik houd ervan om altijd iets tegendraads aan mijn outfits toe te voegen. Hoe dat goed kan? Door een tegengestelde kleur toe te voegen. Dat is dan ook wat ik deed, want ik bestelde naast het leren tasje ook nog die rode armband waar ik het al over had. Je ziet hem hierboven en in combinatie met het groen, knalt ie eruit! Ik vind het een heel toffe armband, die ik nog nergens anders gezien heb. Dát is ook altijd mijn doel, zoals je in de intro al las: iets unieks en betaalbaars vinden. Daarnaast houd ik ook van simpel: deze armband bestaat uit lederen bandjes waartussen een mooie steen bevestigd is. I love it!

leren-tasjes-by-meola1

Door dit nieuwe tasje, ben ik een enorme fan van de kleur brons geworden. Wat een mooie kleur, die ontzettend goed bij mijn andere all time favorite color zwart past. Dat ik hierbij de rode armband heb gecombineerd, liet mij weer zien dat dat écht de oplossing is om een toffe touch aan je outfit te geven. Durf jij het ook aan om tegengestelde kleuren met elkaar te combineren? Of had je de armband zelf weggelaten? Ik hoor het graag van je!

Wat vind jij van het merk Leren Tasjes by Meola?
En wat vind je van mijn look?

XOXO Joy

Deze blogpost bevat gesponsorde producten.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.