Home / Favorieten / Back to school | Be on time!

Back to school | Be on time!

Hey girls!

De afgelopen weken hebben voor mij in het teken gestaan van kerstmis, menu’s, wijnen en druivensoorten, gezelligheid, drankjes en dansjes, eten, vrienden en… School! “Hoe dan?”, zal je misschien denken: “Jij zat toch niet op school?” Dat klopt, daarom ben ik ook zoveel met menu’s en wijnarrangementen bezig geweest. Ik werk bij een ontzettend leuk restaurant (ongegeneerd reclame maken voor Restaurant Liverdonk), maar dat is niet voor altijd. Hoe leuk het ook is, ik vind het nóg leuker om te weten dat ik weer ga studeren. Lange tijd was er twijfel, maar ik ben eruit. Ik heb me ingeschreven en dat was tot zover weer mijn schoolleven voor dit jaar. Oh, trouwens. Ik heb me ingeschreven voor de studie Rechtsgeleerdheid aan Universiteit Utrecht. Hopelijk lukt het allemaal zoals ik wil en kan ik over 5 jaar aan de slag als strafrechtadvocaat. Of later als rechter, of OVJ ofzo. Of als rechercheur, dat is stiekem nog altijd één van mijn dromen. Ach, de toekomst ligt open, net als die van jou.

Waarschijnlijk ben jij wel wat gerichter bezig met je toekomst op dit moment. Dan bedoel ik dat op de manier dat jij vandaag wél op de schoolbanken zit (of zijn er ook meiden die net als ik een tussenjaar genomen hebben? Hebben jullie al een keuze gemaakt?). De eerste schooldag van het nieuwe jaar, zet ‘m op girls! Voor de gelegenheid heb ik een leuke back to school outfit aangetrokken, afgemaakt met mijn toffe Kate Wood houten horloge: zo kom je goed op tijd aan bij je les, college of werkgroep.


Die leukerds om m’n arm zijn van Polderparel en Estilo Decoration. Beiden met afwerkingen in de kleur goud, lekker subtiel en toevallig beiden gecombineerd met mooie natuursteentjes. Het goud is op een fijne manier toegevoegd, waardoor het gemakkelijk kan met sieraden met een andere basiskleur als rosé of zilver. Ik koos daarom om mijn horloge met rosé gouden touches te dragen om mijn andere arm, samen met nog wat leuke items!

Dit horloge is toch om op te eten! Zo mooi en bijzonder, van hout gemaakt. Dit is absoluut één van de vetste sieraden die ik heb, maar ook de meest outstanding. Donkerbruin, hout, ontzettend licht en met rosé gouden details. Zo’n item vind je in mijn kast echt niet nog een keertje! Ik combineerde het horloge van Kate Wood (een merk van Hollandse bodem, wauwie!) met kleine armbandjes van het merk Blue Lemon, ook met rosé gouden details. Leuk en perfect voor een dagje school: opvallend maar niet te!

Om de look af te maken en iets minder schools en braaf te doen overkomen, pakte ik mijn suedine choker van Your Fashion Finds erbij. Het suède koordje zagen we ook al in een van de armbandjes hierboven en ook het goud kan makkelijk bij deze look. Knoop het om je hals en hang de steen natuurlijk naar voren: hey eye catcher!

Vinden jullie mijn houten horloge ook zo tof?!

Of zijn jullie meer van de armbandjes of choker?

Kusjes! Joy

*Horloge: Kate Wood
*Armbandje groene natuurstenen: Polderparel
*Armbandje zwarte natuursteen: Estilo Decoration
*Suedine armbandje: Blue Lemon
*Zwarte armbandje met diamantbedel: Blue Lemon
*Ring: Yehwang
*Choker: Your Fashion Finds

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.