Home / Favorieten / Een armbandje met initialen laten graveren bij KAYA Sieraden

Een armbandje met initialen laten graveren bij KAYA Sieraden

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Een armbandje met initialen laten graveren bij KAYA Sieraden

[/vc_column_text][vc_column_text]Dat ik gek ben op sieraden is niets nieuws en dat ik maar al te graag met de laatste sieradentrends meega, is vast ook geen verrassing. Maar wisten jullie dat ik eigenlijk het liefst sieraden met een betekenis draag? In deze blog laat ik jullie mijn nieuwe armbandje zien en vertel ik het verhaal erachter! Lees je mee?

Aan een sieraad kun je natuurlijk altijd jouw eigen betekenis geven. Zo is het ringetje dat je op je verjaardag kreeg voor jou extra bijzonder en draag je met trots het gouden kettinkje dat van moeder is geweest. Zo’n sieraad herinnert je aan een speciaal moment of een belangrijk persoon en zelf vind ik het mooi om dat dicht bij me te hebben.

Wanneer een sieraad hip en betekenisvol in één is, vind ik dat dus helemaal top. Bij KAYA Sieraden zijn ze het daar mee eens en maken ze sieraden voor speciale momenten en die jouw eigen verhaal vertellen. Daar moest ik natuurlijk even een kijkje nemen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”7089″ img_size=”large” alignment=”center” css_animation=”appear”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Een armbandje met initialen

Sieraden met initialen zijn al wat langer een trend. Vaak hebben deze sieraden iets persoonlijks. Je draagt de initialen van een persoon die je liefhebt en waar je een speciale band mee hebt. Natuurlijk kun je ook een sieraad met jouw eigen letter dragen. Zo heb ik bijna elke dag een armband om met de letter E.

Toch leek het me ook mooi om de initialen van personen die belangrijk zijn in mijn leven in een sieraad mee te dagen. Bij KAYA Sieraden vond ik een prachtig zilver armbandje die daar perfect voor is!

Aan de armband (van echt zilver 925) bungelen discs waar een letter op gegraveerd kan worden. Je kan zelf aangeven hoeveel discs je aan de armband wilt hangen en dus ook hoeveel letters de armband krijgt.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Mijn armband met betekenis

Zelf kom ik uit een gezin van vijf: mijn ouders, m’n twee broertjes en ik. Allemaal zijn zij erg belangrijk voor mij en we hebben een goede band. Nu ik niet meer thuis woon en hen niet meer elke dag zie, leek me mooi om het armbandje te bestellen met vijf discs en dan van iedereen de voorletter op een disc te laten zetten. Het bedelarmbandje werd super snel geleverd en hij was precies zoals ik hoopte. Hij is echt prachtig!

Sieraden graveren

Bij KAYA Sieraden kun je de mooiste sieraden helemaal naar jouw wensen laten maken en graveren. Ze hebben niet alleen damessieraden, maar ook sieraden voor heren en kindersieraden. Zelf vind ik de moeder-dochtersieraden ook heel lief. Je bestelt dan twee sieraden die bij elkaar passen, eentje voor de mama en eentje voor de dochter. ‘Zodat iedereen kan zien dat jullie bij elkaar horen’ zoals KAYA Sieraden zo lief zegt. Zelf vind ik het mooi dat het sieraad je eraan helpt herinneren dat je met elkaar verbonden bent en dat je aan elkaar denkt, ook al ben je niet altijd samen.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”7070″ img_size=”large” alignment=”center” css_animation=”appear”][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1539183075672{background-color: rgba(255,186,186,0.84) !important;*background-color: rgb(255,186,186) !important;}”][vc_column][vc_column_text]

Nog een extra betekenis: meer kinderen naar school door jouw sieraad!

Wist je dat wereldwijd 22 miljoen kinderen niet naar school gaan? Een veelte hoog aantal als je het mij vraagt. Daarom vind ik het super goed dat KAYA Sieraden zich ervoor inzet om dit aantal te verkleinen. Bij elk sieraad dat er verkocht wordt, doneren zij namelijk een bedrag aan stichting Eduki. Zo zorgen zij ervoor dat er meer kinderen in Gambia naar school kunnen. Inmiddels gaan er door KAYA Sieraden 20 kinderen naar school! Hoe mooi! Door een sieraad te kopen, draag jij dus ook jouw steentje bij. Wil je zien welke kinderen er nu al naar school gaan er hoe zij eruit zien? Kijk dan hier.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”7076″ img_size=”large” css_animation=”appear”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_custom_heading text=”WINNEN!” font_container=”tag:h2|font_size:45|text_align:center”][vc_column_text]

Win jouw eigen bedelarmbandje met initialen
Wiehoee super leuk! Ik mag hetzelfde bedelarmbandje met initialen weggeven aan een van mijn volgers! En dan natuurlijk niet met de voorletters van mijn ouders en broertjes, maar met de initialen die jij graag wilt. Je kunt ook zelf kiezen hoeveel letters je aan het armbandje wilt hebben. Wil jij graag kans maken? Ga dan naar mijn Instagram en doe mee!

[/vc_column_text][vc_btn title=”Ga naar mijn Instagram” style=”custom” custom_background=”#ef7970″ custom_text=”#ffffff” align=”center” i_align=”right” i_icon_fontawesome=”fa fa-arrow-right” css_animation=”appear” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fladyjewelry.nl%2F||target:%20_blank|” add_icon=”true” css=”.vc_custom_1539184523254{background-color: #52824a !important;}”][vc_single_image image=”7014″ img_size=”medium” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.