Home / Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Algemene Voorwaarden

 

Copyright

Op de gehele content van deze site berust auteursrecht. Het zelfde geldt voor de content op onze socialmediakanalen. Het is dan ook niet toegestaan onderdelen uit de content van Lady Jewelry te kopiëren, te verspreiden of anderszins te gebruiken in welke vorm dan ook. Tenzij u hier schriftelijke toestemming van Lady Jewelry voor heeft gekregen. Te allen tijde behoudt Lady Jewelry de rechten op de gehele inhoud van de website.

Inhoud

De inhoud die op dit moment op www.ladyjewelry.nl staat kan op elk gewenst moment en zonder enige vorm van aankondiging worden veranderd door de auteur.

Producten

De omschrijving van een product dat weergeven wordt op www.ladyjewelry.nl is één op één gekopieerd van de webshop waar het product aan verbonden is. Hierdoor is Lady Jewelry niet aansprakelijk voor eventuele incorrecte informatie over kleur, materiaal, maat, prijzen en de voorraad. Het kan voorkomen dat u terecht komt op een pagina die zegt dat het product niet meer leverbaar is of een andere prijs heeft. Over fouten kan niet worden gecorrespondeerd met Lady Jewelry, maar met de betreffende webshop. Wel streven wij ernaar dat alle informatie op ladyjewelry.nl correct en up-to-date weergeven wordt.

 

Prijzen

Alle prijzen die op ladyjewelry.nl zijn vermeld zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Per webshop kunnen de verzendkosten verschillen.

 

Verzending

De levertijd en wijze van verzending verschillen per webshop. Voor voorwaarden rondom verzending raadpleegt u de site van de betreffende webshop.

Lady Jewelry bemoeit zich niet met het verzendingsproces en kan hiervoor ook niet aansprakelijk worden gesteld.

 

Betaling

Het betalingsproces verloop volledig buiten Lady Jewelry om. Hierdoor is zij hier ook niet aansprakelijk voor. Voor voorwaarden rondom betaling raadpleegt u de site van de betreffende webshop.

 

Ruilen en retourneren

Vanwege het feit dat Lady Jewelry de producten niet verkoopt, maar enkel als tussenpersoon fungeert, is zij niet betrokken bij een eventueel ruil- of retourneerproces. Voor deze voorwaarden raadpleegt u de site van de betreffende webshop.

 

Privacy

Lady Jewelry respecteert de privacy van al haar gebruikers. Er wordt te allen tijde zorg gedragen voor de door u verschafte persoonlijke informatie. Omdat wij vertrouwelijk omgaan met uw gegevens, worden deze niet ter beschikking gesteld aan derden.

 

Klachten

Bent u niet tevreden over een van de webshops die zijn aangesloten bij Lady Jewelry? Dan horen wij dit uiteraard graag! Wij stellen het zeer op prijs als u dit ook naar de desbetreffende webshops communiceert en het probleem verder met hen oplost. Wij zijn er niet om te middelen tussen de klant en de aangesloten webshops.
Heeft u andere klachten over Lady Jewelry? Dan kunt u contact opnemen via info@ladyjewelry.nl o.v.v. ‘klacht’.

 

Aansprakelijkheid

Hoewel Lady Jewelry alle webshops waarmee zij samenwerkt keurt op betrouwbaarheid, service en kwaliteit kan Lady Jewelry op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor eventuele misverstanden/fouten bij een bestelling of andere overeenkomst tussen u en het desbetreffende bedrijf. Ook is zij niet aansprakelijk voor de producten die u geleverd krijgt.

Lady Jewelry is niet aansprakelijk voor de inhoud op sites waarnaar verwezen / gelinkt wordt.

 

Algemene voorwaarden die gelden bij een winactie

– Indien er op de site een winactie loopt, waarbij een winnaar wordt gekozen, zal de Lady Jewelry te allen tijde de finale stem hebben in de keuze van de winnaar. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

– Lady Jewelry hoeft op geen enkele wijze verantwoording af te leggen over het verloop of de uitslag van de winactie.

– Lady Jewelry is op geen enkele wijze verantwoordelijk of aansprakelijk voor de kwaliteit of deugdelijkheid van de te winnen prijzen.

– Prijzen zijn niet inwisselbaar voor enige geldelijke of andere vergoeding.

– Wanneer de bepalingen van deze wedstrijdvoorwaarden niet worden nageleefd, niet in acht genomen worden of overtreden worden, kan Lady Jewelry overtreders uitsluiten van verdere deelname.

– In gevallen waar de algemene voorwaarden en wedstrijdvoorwaarden niet in voorzien, beslist Lady Jewelry.

 

De blog

Wij geven vaak onze meningen in blogberichten, deze meningen zijn op geen enkele manier beïnvloed. In onze blogs geldt altijd: eerlijkheid boven alles.
Als een blogpost tot stand is gekomen door gekregen producten of het de blog is een gesponsord bericht, dan wordt dit altijd vermeld.
Wij nemen alleen gesponsorde producten aan die ons aanspreken en waar wij over het algemeen achter denken te staan.

 

Foto’s en beelden

Alle foto’s en beelden die op ladyjewelry.nl te vinden zijn, zijn zelf door het team van Lady Jewelry gemaakt.
m.u.v de foto’s die bij de producten staan, deze zijn rechtstreeks gekopieerd van de webshop waar het product te koop is.

 

Comments

Wij vinden het uiteraard ontzettend leuk als er gereageerd wordt op onze blogposts!  Maar staan er kwetsende opmerkingen, scheld- of vloek woorden of andere dingen in die Lady Jewelry als onprettig ervaart, dan heeft zij het recht deze comment(s) onaangekondigd te verwijderen.

 

Overig

Over kwesties die niet in deze algemene voorwaarden zijn opgenomen, zal Lady Jewelry op aard van de rest van deze algemene voorwaarden een bindend oordeel uitspreken.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]