Home / Favorieten / Accessorize sieraden: mijn liefde in Londen

Accessorize sieraden: mijn liefde in Londen

Kunnen jullie je nog de blog over de verjaardagscadeautjes die ik dit jaar kreeg herinneren?
Heel misschien is het je toen opgevallen dat ik niets vertelde over wat ik had gekregen van mijn vriendje en misschien heb je je zelfs wel afgevraagd wat ik zou hebben gekregen! Nou, daar zal ik jullie in deze blog over Londen en Accessorize meer over vertellen!

Het cadeautje dat ik van Frank had gekregen, had ik echt nooit verwacht! Ik probeerde natuurlijk dagen voor mijn verjaardag al steeds te raden wat ik zou krijgen, maar ik wist het gewoon echt niet te bedenken. Nou ben ik iemand die heel slecht tegen verrassingen kan, haha. Ik wil gewoon altijd weten wat er gaat gebeuren. Jup, een echte #controlfreak. Dus ik was maar al te blij toen ik op 10 april eindelijk mijn cadeautje kreeg. Het was een envelop, spannend!

Toen ik het openmaakte zag ik het eigenlijk al gelijk: hij nodigde me uit om samen naar de the Lion King te gaan! Gaaf! Ik wist dat in oktober dit jaar de musical weer naar Nederland zou komen, dus ik verwachtte dat we gewoon in Nederland zouden gaan.

Accessoirize-London-Ketting-Lady-Jewelry-3Totdat ik verder las… ‘Volgens mij weet je nu al wel waar we samen naartoe gaan. Alleen weet je denk ik nog niet WAAR we dat gaan doen. Als jij het goed vindt natuurlijk.’

Toen ik deze zin las, dacht ik echt huh?! Ik snapte er niets van. Er stonden nog wel wat plaatjes op het kaartje die leken op Londen, maar ik kon gewoon niet geloven dat die plaatjes antwoord gaven op ‘WAAR we dat gaan doen’.

Toch was het echt zo: samen naar the Lion King in LONDEN. En of ik dat goed vindt? NATUURLIJK!

Vorig weekend was het zover en zijn we samen naar Londen geweest. We hebben een heerlijk weekend gehad. Goed weer, veel gezien en de musical the Lion King was echt ge-wel-dig. Zo mooi!

Op zaterdag kwamen we aan in de stad (we zijn met de auto op de trein via de EuroTunnel geweest, echt ideaal!). We gingen eerst de stad een beetje verkennen. Op een gegeven moment kwamen we bij Hay’s Galleria. Dit is een soort overdekte laan, gelegen aan de rivier de Theems, waaronder kantoren, restaurantjes en ook wat winkeltjes zitten. Voor de cultuursnuivers onder ons: dit was vroeger het magazijn van de bijbehoorde kade voor de haven van Londen. Het werd gerenoveerd in de jaren 1980 en is nu een monumentaal bouwwerk. Toen we er binnenstapten, viel mijn oog gelijk op een sieradenwinkeltje. Ik liep, zonder wat tegen Frank te zeggen (dus die dacht echt, wat gebeurt hier?!), er met open mond en in een rechte streep naar toe. Ik heb echt staan kwijlen voor de etalage. Helaas was het winkeltje net dicht, dus ik stond erop dat we er dat weekend nog naar terug moesten.

Accessorize-London-Ketting-Lady-Jewelry Die maandag was het zover: we gingen terug naar Accessorize, zoals het winkeltje heette. En gelukkig: they were OPEN! De naam Accessorize kwam me bekend voor, maar ik kon het zo snel even niet plaatsen. Natuurlijk heb ik het later even nagezocht. Accessorize is een bekend Brits merk, die in 1973 haar eerste winkel in Londen opende. (Helaas niet het winkeltje waar ik was.) Inmiddels heeft het merk winkels over de hele wereld. Op internet las ik een nieuwsbericht over dat Nederland en België eerst ook wat winkels hadden, maar dat deze jammer genoeg allemaal zijn gesloten vorig jaar… Volgens Joy is dit helemaal niet waar zijn en nog wel winkels in Nederland! (Wij komen er niet uit, dus we zijn benieuwd of jullie misschien weten hoe het echt zit! Laat je het ons dan weten?:) ) Mocht je nog op vakantie gaan: naast Engeland zijn ook in Frankrijk, Italië, Spanje en Duitsland met zekerheid veel van de winkels te vinden (wel echt in de grote steden). En gelukkig is er altijd nog: de webshop!

We zijn (voor Frank’s doen, haha) heel lang in het winkeltje geweest. En super lief, ik mocht van Frank wat moois voor mezelf uitzoeken op zijn kosten. Er was echt onwijs veel leuks! Van accessoires met felle, opvallende kleurtjes tot hele subtiele, mooie sieraden. Uiteindelijk ben ik gegaan voor een goudkleurig, subtiel kettinkje met een zwart klein detail.

Accessoirize-London-Ketting-Lady-Jewelry
Accessoirize-London-Ketting-Lady-Jewelry-2

Het kettinkje is exclusief ontworpen voor de Z for Accessorize collectie door sieradenontwerpster Zara Simon. Het kettinkje is gold-plated. Het bedeltje is een zeshoek, gevuld met gitzwarte zirconiasteentjes.

‘Sieraden zijn een vorm van kunst. Zowel kunst en reizen hebben mij geïnspireerd met de mogelijkheid om fantasie werkelijkheid te maken.’ –  Sieradenontwerpster Zara Simon

Deze informatie heb ik natuurlijk pas achteraf opgezocht, maar het is gewoon perfect in combinatie met de situatie waarin ik dit kettinkje heb gekocht. <3

Accessoirize-London-Ketting-Lady-Jewelry-5

Ik heb de hele webshop van Accessorize afgezocht voor het kettinkje, zodat ik een linkje voor jullie zou hebben. Maar helaas kon ik het kettinkje nergens meer vinden. Ik heb een echt exclusief exemplaar uitgezocht denk ik! 🙂 Gelukkig is er nog genoeg ander leuks te vinden!

 

Kenden jullie Accessorize al?

Liefs, Edith

Lady-Jewelry-Logo-klein

2 comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.