Home / PARTYLOOKS / A perfect Christmas | WIN €25,- SHOPPING MONEY bij AZUKA

A perfect Christmas | WIN €25,- SHOPPING MONEY bij AZUKA

Hi babes,

Nog maar 12 dagen, dan is het kerst en dat is natuurlijk hét moment om je allermooiste, leukste en feestelijkste outfit aan te trekken! Een beetje hulp en inspiratie is daarbij altijd fijn, dus vandaar dat wij deze maand jullie onze tofste partylooks laten zien! Maar vandaag hebben we toch wel iets heel leuks voor jullie… niet alleen inspiratie en wat tips, maar wij mogen twee meiden heeel blij maken met €25,- shopping money bij AZUKA! AZUKA is een jong label dat voornamelijk bestaat uit shirtjes en sweaters (maar ook jurkjes!) met leuke quotes en afbeeldingen, gericht op de laatste fashion trends. Voor de feestdagen dit jaar hebben zij een super toffe party collection uitgebracht waar vooral veeel glitters in terugkomen. Het leuke is dat jij voor elk jurkje/shirtje/sweater zelf kunt kiezen of je de glitters in goud of zilver wilt! Zo kun je je outfit helemaal aanpassen aan jouw favoriete sieradenkleur: beter kan niet toch?!

Op dit moment is mijn favoriete metaalkleur bij sieraden zilver. (Niet dat ik kan leven zonder goudkleurige sieraden hoor! 😉 ) Voor de feestdagen vind ik het altijd chique om zwart te dragen, dus het was love at first sight toen ik dit Vogue shirtje uit de Party Collection bij AZUKA ontdekte.

edith-vogue-azuka

Uiteraard heb ik bij dit shirtje zilveren sieraden gecombineerd. Ik draag hier een mooi subtiel kettinkje van Yehwang. Als je goed kijkt, zie je dat er naast een dunne bar ook een sterretje aan hangt: helemaal kerst én helemaal hot, want sterretjes zijn deze winter niet weg te denken uit de trends!

Om mijn ringvinger draag ik een zilver ringetje met een dromenvanger. Toepasselijk voor de feestdagen toch? Kerst (en oud en nieuw) zijn voor mij altijd momenten van dromen en het doen van wensen.

jevz5366bk

Om mijn arm draag ik 4 armbandjes: een quote armband van Estilo Decoration, een slaven armband van ZAG Bijoux (geshopt bij Lingerie Zwolle! Daarover snel meer… ) en twee subtiele armbandjes. Het armbandje met hartje (een dikke like voor deze outfit én voor kerst) komt van Gifts By Yalou en het zilveren armbandje met bar is van Label Kiki. Luffff it all.

jevz5422b

En dan… mijn grote liefde dit jaar: deze fantastische rok die ik tegen het lijf liep bij een VIP Night van Costes. Hoeee gaaf is die! Ik zag hem en was op slag verliefd, zeker omdat ik het Vogue shirtje van AZUKA op dat moment al in mijn achterhoofd had.

jevz5440bbk

Je kan vast wel merken dat dit absoluut mijn favoriet is voor deze kerst! En zo blij als ik ben, willen we jullie ook maar al te graag maken!
We gunnen iedereen een mooie kerst, natuurlijk in een mooie outfit! Daarom gaan wij twee meiden heel blij maken met €25,- shopping money zodat ook jij jouw perfecte partylook bij AZUKA kunt scoren! 

Wil je weten hoe jij kans maakt op shopping money?! Check dan onze Facebook of Instagram (zie winactiepost)
TIP!: meedoen op beide social media kanalen = dubbel zoveel kans! 

We zien jullie daar!

Heel veel liefs, Edith (en natuurlijk ook namens Joy)

Items van de outfit:
Shirt: VOGUE (GOLD/SILVER) LOOSE FIT – BLACK | Azuka €24,95
Rok:  Sparkle Flared Skirt | Costes €49,95
Quote armband: niet meer verkrijgbaar|Estilo Decoration
Armband met hartje:  niet meer verkrijgbaar | Gifts By Yalou klik hier voor vergelijkbaar item.
Armband bar: Le petit bar bracelet silver | Label Kiki €9,95
Ringetje: Dreamcatcher Silver  | Gifts By Yalou €6,95

En mocht je je afvragen waar dat fantastische Volkswagen busje op de op de achtergrond vandaan komt: alle credits voor  De Volkswagenbus! <3 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.